Msn 2011

poruka: 7
|
čitano: 3.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
msn 2011

Pozdrav, imam problem sa Msnom, dakle, jednostavno mi dode ono da moram instalirat novu verziju msna... dakle 2011...i nista sve ja to fino updejtam, i kad mi dode do logina, jednostavno mi se pojavi error , i mogu samo ono dont send... i nista idem ja vratit prijasnju verziju opet, i sad mi se opet pokaze dont send, dont send...i tako stalno.... imam XP sp3.... vise neznam koju bi prijasnju verziu vratio, jel svaka trazi updejt  i noviju verziju.... eto nadam se da neko zna odgovor na ovo, jel sam siguran da ce se jos ljudi naci s ovim problemom, pa se nadam da budemo nasli neko rijesenje za ovo... hvalaa

0 0 hvala 0
17 godina
RE: msn 2011
pedjo99 kaže...

Pozdrav, imam problem sa Msnom, dakle, jednostavno mi dode ono da moram instalirat novu verziju msna... dakle 2011...i nista sve ja to fino updejtam, i kad mi dode do logina, jednostavno mi se pojavi error , i mogu samo ono dont send... i nista idem ja vratit prijasnju verziju opet, i sad mi se opet pokaze dont send, dont send...i tako stalno.... imam XP sp3.... vise neznam koju bi prijasnju verziu vratio, jel svaka trazi updejt  i noviju verziju.... eto nadam se da neko zna odgovor na ovo, jel sam siguran da ce se jos ljudi naci s ovim problemom, pa se nadam da budemo nasli neko rijesenje za ovo... hvalaa

Ne znam kaj bi ti rekel, vec mi je zlo od tih MSN budalaština na sve strane nek ga vrag zeme ak nece taj MSN nedorađeno smece nek se ugledaju na Skype.{#} Imaš dole Pidgin pa ubaci svoj MSN racun u njega, i gotovo uštedit ceš zivce i nema problema.{#}{#}

http://www.pidgin.im/

14 godina
neaktivan

Pozz...Hocu da instaliram msn 2011, skinuo sam sa neta, medjutim kad pokrenem program pise wlsewtup is not a valid 32win application... kako da fixiram problem? {#}

16 godina
moderator
Milosh kaže...

Pozz...Hocu da instaliram msn 2011, skinuo sam sa neta, medjutim kad pokrenem program pise wlsewtup is not a valid 32win application... kako da fixiram problem? {#}

imaš windows XP jel tako?? ako da onda nemožeš nikako...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina

Koje imaš windowse? jer ako imaš windows XP ... ovaj najnoviji msn nije kompabilitan s windowsima xp.. samo s sedmicom koliko ja znam..

EDIT = kolega me pristigao {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 2:12 (jukiii).
17 godina
neaktivan
Msn 2011

u google potraži program za uklanjanje starih verzija msn-a tipa nešt "old msn version remover" . Instaliraj, pokreni , izbriši stari i opet google downloadaj verziju 2009 (međuverzija 14. nešto nešto, ugl radi na xp. ja ju koristim dan danas, nema problema). I za**bi te nove msn-ove, troše više resursa, ne rade na xp-ovima, sto čuda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Msn 2011

Imam Windows 7, radio mi je MSN bez problema, onda su klinci poremetili datum na kompu, sto nisam odmah primijetio, i ja sam reinstalirao MSN, i instalirao 2011. prijavi se na MSN, pokazuje kontakte, stizu poruke od kontakata, ali kad posaljem poruku, pojavi se "ne mozete poslati poruku svim kon taktima"?? O cemu se radi, kako da to sredim? Pomagajte! {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice