Molim pomoc error 0xc0000005

poruka: 10
|
čitano: 10.688
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

U nastavku The aplication failed to initalize properly. Click OK to terminate.

Pokusavam vec dva dana, sve mi ide odlicno na kompjuteru osim kada pokusavam pokrenuti football manager 2012, imam sve net frameworkove, skinuo sam igru i sa drugog linka i nista, imam licencovan uniblue driver scaner i svi driveri su updejtovani, kao i reggenie. Druge igre poput PES-a, CS-a mi rade normalno, a radio je i FM dok nisam reinstalirao sistem...

Ima li iko neku ideju?

Evo i greske

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/fmerror.jpg/][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/4199/fmerror.th.jpg[/IMG][/URL]

http://imageshack.us/photo/my-images/528/fmerror.jpg/

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Molim pomoc error 0xc0000005

ta poruka mi se znala javiti kad bih reinstalirao windowse i pokušao pokrenuti igru koju je prije bila instalirana na nekoj drugoj particiji. brisanje igra i opet instaliranje bi uvijek riješilo problem

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
13 godina
neaktivan
skullscar kaže...

ta poruka mi se znala javiti kad bih reinstalirao windowse i pokušao pokrenuti igru koju je prije bila instalirana na nekoj drugoj particiji. brisanje igra i opet instaliranje bi uvijek riješilo problem

E i ja sam reinstalirao windows, a prije sam je igrao, medjutim sad sam 10 puta brisao igru pa ponovo je instalirao i opet nece...

15 godina
neaktivan

Zalijepi ovo u "Run" u start meni i lupi enter i pusti nek skenira do kraja, mozda pomogne a mozda i ne "sfc /scannow" (bez navodnih znakova)...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon updatovanja windowsa ( 77 updatova ) radi. Aleeee :) ... Sad mi samo onaj genuine valjda se tako pise javlja se kad startam windows

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anderson8 kaže...

Nakon updatovanja windowsa ( 77 updatova ) radi. Aleeee :) ... Sad mi samo onaj genuine valjda se tako pise javlja se kad startam windows

kako si update windows ? ja poskida 300 cuda nece mi fm 12 izabcuje pomenuti error

13 godina
neaktivan

Ma ukljuci onaj automatic update, i nakupit ce ti se, kad budes htio gasiti kompjuter on ce uraditi automatski te updatove, i moras imat instaliran net framework, 2.0 i mislim 3.5

15 godina
neaktivan

isto to se meni dogodilo prelaskom sa 32 bitnih winsa na 64... nestalo je pomocu par updatea.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

daj ljudi pomozite..instaliro sam net framework i 2.0 i 3.5 ali opet isto....update sam ukljucio automatski ali kad gasim kompjuter nista :((((

13 godina
neaktivan

Evo ja sam ponovo imao velikih problema sa football managerom i iskljucivo ovom greskom. I konacno sam utrefio rijesenje. Potrebno je naravno imati net.framework 2.0 minimum i directx i potrebno je updejtovati svoj windows xp na SP3. To mi je rijesilo problem. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice