Znaci izgleda da imam neki "dead spot" na destkopu di mi ne radi klik, i desni i ljevi. Probo sam i ikone tamo prebacit al kad udem u njega dobim onaj krug prekrizeni i kad izadem iz njega i dalje najnormalnije mogu premjestat. Stvar je da je to samo na destkopu u igri npr ili browseru nemam takvih problema. OS je win7 x64
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošalji screenshot.
Kak da posaljem screenshoot toga? Mogu eventualno probat video snimit.
Print Screen? Snipping tool?
Al kak da napravim print screen toga da mi klik ne radi? Budem kasnije kratki video stavio a mod bi mogo promjenit naslov jel je sada stavio totalno krivi, ne radi klik na samo jednom dijelu deska.
Ok. Onda snimi video i uploadaj ga negdje.
Al kak da napravim print screen toga da mi klik ne radi? Budem kasnije kratki video stavio a mod bi mogo promjenit naslov jel je sada stavio totalno krivi, ne radi klik na samo jednom dijelu deska.
Tipka na tipkovnici imaš PrtSc ( print scrrenshot). kad na desktop snimi sa tipkom PrtSC i otvori Bojanje (Paint) tu zalijepiš i dodaš ime i odeš na forum , uploadaš slike i tu postaš. Teško?
Tipka na tipkovnici imaš PrtSc ( print scrrenshot). kad na desktop snimi sa tipkom PrtSC i otvori Bojanje (Paint) tu zalijepiš i dodaš ime i odeš na forum , uploadaš slike i tu postaš. Teško?
I po kojoj logici će se tako vidjet da mu klik ne radi? Ljudi moji 
Onda na TeamViewer jer nema druge.
Luda kuca, sad sam instaliro cam studio i reko idem snimit i kad sad vidi vraga radi klik na tom mjestu. Doduse resetiro sam temu i komp prije toga al to traje vec duze vremena i nije se sad pojavilo. Nadam se da ce ostat tako, a ako opet poludi budem snimio.
Mogao bi biti neki virus, screen recorder ili tako nešto :/
Evo opet je pocelo, u video se zbog nceg ne vidi onaj prekrizeni kruzic koji znaci da nemozete tu drag and drop vec mi u videu pokaze onaj loading znakic. I to je to uglavnom, na tom dijelu klik ne funkcionira. Malo je losije kvalitete al nije bitno jel se vidi sve.
Jeli koristis mozda AMD Evolved ? Onu aplikaciju koja daje bodove za igranje.
Imam isti problem. Ako se problem pojavi samo izađi i uđi iz Evolveda.
Probaj 3 x Esc ili 2 x Show desktop
Ne ali koristim raptr, mislim da je to integrirano u njega.
Daj pojasni malo ne kuzim nis
Ne ali koristim raptr, mislim da je to integrirano u njega.
Daj pojasni malo ne kuzim nis
Raptr je ustvari AMD evolved. Problemi su nastali kad je dosao update sa snimanjem videa. Prije tjedan dana.
Meni je ovo malo duze od tjedan dana, sigurno jedno mjesec. Ja sam s novim updetom dobio neke druge probleme al nije to tema.
Pa probaj ga iskljucit i vidit oce li se problem ponovit.
Ako imaš instaliran " Fences " od Stardock-a onda on stvara problem .
Ja imam instaliran Objectdock od Stardock-a i isto ponekad imam problem sa pomicanjem ikona pa samo kliknem dva puta desni kut dolje "Show desktop" i problem nestane .
Nekima problem nestane ako nekoliko puta kliknu Esc na tipkovnici .
Pa probaj ga iskljucit i vidit oce li se problem ponovit.
Evo iskljucio raptr i radi sad taj dio, valjda ce popravit to uskoro.