Kako ugasiti proces koji se stalno pali?

poruka: 6
|
čitano: 3.936
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Na laptopu mi postoji program koji se zove "Adobe Flash Player Installer" i ima naviku svakih 10 minuta pojavljivati mi se na ekranu. Ja ga odbijem jer ne želim instalirati Flash (koristim Chrome, koji na ovom starom laptopu bolje radi bez instaliranja Flasha).

Kako da saznam ime procesa koji stalno u pozadini pokreće taj installer i ugasim ga za svagda? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako ugasiti proces koji se stalno pali?
betmen kaže...

Na laptopu mi postoji program koji se zove "Adobe Flash Player Installer" i ima naviku svakih 10 minuta pojavljivati mi se na ekranu. Ja ga odbijem jer ne želim instalirati Flash (koristim Chrome, koji na ovom starom laptopu bolje radi bez instaliranja Flasha).

Kako da saznam ime procesa koji stalno u pozadini pokreće taj installer i ugasim ga za svagda? 

Slobodno instaliraj jer večini kod bug stranice zahtjeva aplikacije za prebacivanje slike i rada igre i pregled dokumenata. Tako i ja imam instaliranog adobe flash player i nikad problrmr imao. A ta aplikaciji obično potrebne kad se npr kod matićne ploče za manualu upravo taj pšrogram otvara i vide sve specofikaciji. dokumente je kao kod oznak pdf. 

Nenad
16 godina
neaktivan

Imao sam ga instaliranog, ali je laptop jaaako star i radi dosta sporije s njim. Recimo kod učitavanja youtube videa, CPU usage skače i do 90% i treba mu 10-ak sekundi da se video pojavi (tj. Flash učita)... tako da bi radije bez njega ako je ikako moguće. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
betmen kaže...

Imao sam ga instaliranog, ali je laptop jaaako star i radi dosta sporije s njim. Recimo kod učitavanja youtube videa, CPU usage skače i do 90% i treba mu 10-ak sekundi da se video pojavi (tj. Flash učita)... tako da bi radije bez njega ako je ikako moguće. 

Slobodno instaliraj to sto ti koci sad ima neki pepfleshdll u Flash PLayery pa koci kad instaliras restartujes chrome kucaj u pretrazivac chrome:/plugins i onda sa strane desne gore pise +Details kliknes na + i otvori ti prvi gore Flash 2 files onda ispod pise Shockwawe flash e tu taj pepfleshplayer.dll disabluj i onda restart chrome i radi ce ko podmazano tako ja imam jedan stari komp koji je kad pustim u HD na youtube sve koci nisam mogo filmove gledat nijedan u full screenu ni igrice na fb koce kad sam to disable radi ko podmazano,igrice na fb ko da igram CS...

15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Uspio sam srediti ono "ubitačno" windows is not genuine build 7601 reinstalacijom i ponovno instalirao.Zanima me sad u device manager>servisi što mogu isključiti da ga ne usporava prilikom podizanja i startupu.Baš ono što nije potrebno.Neznam baš šta je šta.Hvala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

To njesra se zove Adobe AAMUpdater (AAMUpdater.exe)

Pokrece se iz servisa (Adobe Flash Player Update Service) oba servisa imas u   Task Scheduleru

Kada seledeci put instaliras Flash odaberi da se ne pokrece ono govanjce od servisa ili procesa tako sto ces odbiti da automatski provjerava za apdejte

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice