Kako izRaw formata prebaciti u NTFS format

poruka: 8
|
čitano: 7.867
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam vindows 7 64bit. Neznam iz kojega razloga se extremni HDD iz NTFS prebacio u RAW format .

Sad ga jedva prepozna a i kada ga prepozna traži mi formatiranje diska , to nikako nemogu napraviti

jer imam jako važne podatke na njemu.

ŠTA DA NAPRAVIM DA GA IZ RAW VRATIM U NTFS FORMAT.Molim Ponoč. HVALA

BASSO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako izRaw formata prebaciti u NTFS format
SANEL kaže...

Imam vindows 7 64bit. Neznam iz kojega razloga se extremni HDD iz NTFS prebacio u RAW format .

Sad ga jedva prepozna a i kada ga prepozna traži mi formatiranje diska , to nikako nemogu napraviti

jer imam jako važne podatke na njemu.

ŠTA DA NAPRAVIM DA GA IZ RAW VRATIM U NTFS FORMAT.Molim Ponoč. HVALA

Nemožeš, bez formatiranja. Probaj sa nekim programima za recovery hdd-a izvući iz njega podatke.

BTW spaja se USB-om ili eSATA-om na PC? Probaj ga izvaditi iz kućišta i spoji ga sa sata kabelom na matičnu kao svaki drugi disk.

Long live Open Source and GNU/Linux!
15 godina
neaktivan

napiši mi par programa. Ali da napomenem . disk mi pokazuje samo slovo , ne pokazuje mi koliko ima mjesta na njemu .

Nemogu ga otvoriti da izvučem podatke a da je u RAW formatu sam saznao preko disk managementa.   POMOČ HVALA.

BASSO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SANEL kaže...

napiši mi par programa. Ali da napomenem . disk mi pokazuje samo slovo , ne pokazuje mi koliko ima mjesta na njemu .

Nemogu ga otvoriti da izvučem podatke a da je u RAW formatu sam saznao preko disk managementa.   POMOČ HVALA.

Neznam sad napamet programe...

Ali razumijem što misliš, da pokazuje samo slovo.

Long live Open Source and GNU/Linux!
15 godina
neaktivan

DOBRO Šta dalje šta napraviti.

BASSO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

- raw je bez FS, izgubio si particije.. (uvjek treba odmountati disk, safe remove).

- Easeus (home-free) može pomoći.

- Ako ne prolazi povrat particije, tad je potrebno ''pregaziti'' disk, kreirati particije i formatirati.. (bez panike, nakon toge se alatima kao getdatabackNTFS, Ontrack, O&O.. spase podatci, ali praviše kombinacija.. uzroka). Za sad pokušaj s easeusom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 12:39 (ihush).
17 godina
SANEL kaže...

DOBRO Šta dalje šta napraviti.

Skini i instaliraj ovaj dole program koji sam spomenul na linku, ali iskoristi stariju besplatnu 6.5 verziju koju skini s drugog linka jer ona nema nikakvih ograničenja to je vrlo bitno.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.snapfiles.com/get/powerdatarecovery.html

Kad ga instaliraš onda napravi prije skeniranja, kak sam navel i pokazal u videu podesi dodatno kaj treba uglavnom za tvoj problem izaberi Damaged Partition Recovery modul.On se upravo i koristi u ovakvim RAW problemima, izaberi disk koji te muči pa nek program preskenira kasnije sve podatke prebaci na neki drugi disk ili particiju. Onda tek moš formatirat kolko hočeš a ispod na ovom linku imaš kak se točno radi u tom programu i nema frke.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan

Stari legenda si.......Thanx

BASSO
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: