Internet exlorer script error

poruka: 9
|
čitano: 3.890
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sto je to? kako da maknem?

kada upalim winamp i odem na net, malo malo pa mi se pojavljuje.

btw. koristim firefox, IE uopce ne.

he was dead....but he got better
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Internet exlorer script error

Otvori Internet Explorer -> Tools -> Internet Options -> kartica Advanced -> stavi kvačice na opcije označene na slici.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

ovo mi se na firefoxu stalno dogadja. IE sam obriso.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da nije neki virus? Skeniraj MBAM-om i kopiraj log iz HiJackThisa ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

nasao mi je sa hijack this, do sada mi se nije to pojavljivalo, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nevjerojatno da to govno od browsera sere i kada se ne koristi -.-

Nisam prije bio toliko protiv njega, ali sada u zadnje vrijeme kada radim na anime portalu, moram sve duplo provjeravati, da nebi IE to izokrenuo. Ne mogu riječima opisati koliko sam živaca i vremena potrošio da bi stvar funkcionirala u njemu kao i u ostalim browserima. {#}

Video meliora proboque deteriora sequor
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
moderator
APazinjan kaže...

Nevjerojatno da to govno od browsera sere i kada se ne koristi -.-

Pa zapravo... Winamp ima mogucnost pregledavanja stranica pa se IE u tom slucaju koristi.  {#}

APazinjan kaže...

Nisam prije bio toliko protiv njega, ali sada u zadnje vrijeme kada radim na anime portalu, moram sve duplo provjeravati, da nebi IE to izokrenuo. Ne mogu riječima opisati koliko sam živaca i vremena potrošio da bi stvar funkcionirala u njemu kao i u ostalim browserima.  {#}

I hear you man!  Covjek ne zna kakvo smece su IE-i dok ne pokusa napraviti imalo slozeniju web-stranicu. Jos je najgore sto nisu dosljedni - ako su vec krenuli po svojem, onda su mogli i nastaviti po svojem ili su onda bar od IE-a 7, koji je trebao biti ozbiljna verzija, uskladiti IE sa standardima. A ne da ti stranica drugacije izgleda u Internet Exploreru 6, drugacije u 7 i drugacije u 8 (i svim ostalim browserima)! Naprosto brutalno!

17 godina
odjavljen

Svakoj verziji njezin css da se stranica ne razleti {#}

Odustao od tweakanja stranica za IE odavno. Definiram css (samo ako se stranica totalno pobrka) za IE6 i u footer stavim - "Preporučujemo Mozilla Firefox za pregledavanje web stranice".

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam im ostavio poruku :)

Ako koristite Internet Explorer, postoji mogucnost da ce vam se linkovi otvarati u novim prozorima, umjesto u tabovima.

Da biste to ispravili, nemojte vise koristiti to govno od browsera. Ako ipak zelite i dalje otezavati zivot web developerima, pogledajte ovaj tutorial.

Video meliora proboque deteriora sequor
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice