E ako možeš u setup, upali recovery konzolu i piši:
fixmbr (udri enter)
fixboot (enter)
sad pokušaj instalirati windowse. doduše, gore kažeš da se ta poruka ne pojavljuje svaki put pa može biti da je mbr ispravan a RAM zeza...
E ako možeš u setup, upali recovery konzolu i piši:
fixmbr (udri enter)
fixboot (enter)
sad pokušaj instalirati windowse. doduše, gore kažeš da se ta poruka ne pojavljuje svaki put pa može biti da je mbr ispravan a RAM zeza...
Ej, uspio sam doći čak do onog di piše da setup priprema komp za istalaciju tak neš i onda bi poslije toga trebo doći plavi ekran di piše windows setup, ali tog plavog ekrana nema nego se pojavi crnilo nema ničeg i neide dalje.
Ej, uspio sam doći čak do onog di piše da setup priprema komp za istalaciju tak neš i onda bi poslije toga trebo doći plavi ekran di piše welcome windows, ali tog plavog ekrana nema nego se pojavi crnilo nema ničeg i neide dalje.
Probaj skoknuti do BIOS-a i vratiti postavke na defaultne.
Probaj izvaditi jednu pločicu RAM-a i onda instalirati.
Probaj instalirati windowse sa drugog cd-a (možda je ovaj oštećen).
kad sam izvadio prvu pločicu nije htjelo ići dalje, a i kad sam prvu ostavi, a drugu izvadio isto tak
Neispravna memorija. Pokreni memtest.
skinem taj program i stavim na disketu al ju komp ne čita, baca error - kao da nema niš na disketi
taj se program isto diže sa diskete, os mu ne treba. link na download .iso imagea u zip fajlu (kad skine, izvadi .iso iz zipa, sprži ga sa nekim programom Imgburn npr) i bootaj sa tog cd-a i prati upute.
probo sam taj program ali izbacuje: Non-System disk or disk error
Replace and strike any key wehn ready
probo sam taj program ali izbacuje: Non-System disk or disk error
Replace and strike any key wehn ready
Moraš u BIOS-u podesiti da ti se boota sa CD-a.
jesam, ali neće