Znam da naslov nije baš jasan al nisam znao sta napisat. Ugl imam jednu jako staru konfu i moram dignit svjeze windowse na nju. Zakompliciralo se sve šta se moglo zakomplicirat. S obzirom da se cd-ovima ne koristim godinama cd rom mi nije u pc-u, morao sam ga vracat iz podruma da bi sprzio win 7 na dvd. Imao sam samo jedan prazni dvd i bacilo mi je neki error na kraju prženja tako da sam i bez toga ostao. Posudio sam 2 dvd-a s windowsima od prijatelja al ih cd-rom u tom pc-u iz nekog razloga nece ocitat a kad idem stavit svoj sata cd-rom unutra bios ga jednostavno ne prepoznaje.Probao sam instalirat i s usb-a ali javlja neki error iako sam sve ispravno stavio na boot-abilni usb (vec su instalirani windowsi s njega na drugi pc). Ugl sve sam pokusao. Zanima me da li bi mogao izvadit hdd iz tog pc-a, ubacit ga u hotswap mog pc-a, iz svojih windowsa instalirat windowse na taj hdd,stavit ga natrag u taj pc i pustit da automatski konfigurira drivere za tu konfu.
Ako ne da li sugerirate nešto drugo?
Radi se o staroj karampani, celeron 2.5 , 1 Gb ram-a ,radeon 9550, maxtor 250gb... Hardwareski je sve ispravno.