Instalacija windowsa iz windowsa na drugi hdd?

poruka: 3
|
čitano: 918
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znam da naslov nije baš jasan al nisam znao sta napisat. Ugl imam jednu jako staru konfu i moram dignit svjeze windowse na nju. Zakompliciralo se sve šta se moglo zakomplicirat. S obzirom da se cd-ovima ne koristim godinama cd rom mi nije u pc-u, morao sam ga vracat iz podruma da bi sprzio win 7 na dvd. Imao sam samo jedan prazni dvd i bacilo mi je neki error na kraju prženja tako da sam i bez toga ostao. Posudio sam 2 dvd-a s windowsima od prijatelja al ih cd-rom u tom pc-u iz nekog razloga nece ocitat a kad idem stavit svoj sata cd-rom unutra bios ga jednostavno ne prepoznaje.Probao sam instalirat i s usb-a ali javlja neki error iako sam sve ispravno stavio na boot-abilni usb (vec su instalirani windowsi s njega na drugi pc). Ugl sve sam pokusao. Zanima me da li bi mogao izvadit hdd iz tog pc-a, ubacit ga u hotswap mog pc-a, iz svojih windowsa instalirat windowse na taj hdd,stavit ga natrag u taj pc i pustit da automatski konfigurira drivere za tu konfu.

Ako ne da li sugerirate nešto drugo?

Radi se o staroj karampani, celeron 2.5 , 1 Gb ram-a ,radeon 9550, maxtor 250gb... Hardwareski je sve ispravno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:21 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Instalacija windowsa iz windowsa na drugi hdd?

da to ti je najbolje rješenje, uvali stari hdd u svoju konfu, svoj hdd isključi, znači samo stari hdd da radi u tvojoj konfi i fino iz biosa preko usb bootabilnog rokni winse...neka on napravi konfiguraciju za tvoj komp i tvoj hardware, kasnije ga spoji natrag u staru konfu, dovrši registraciju winsa i to je to...

samo krupno, ništa sitniš
15 godina

Da ali pitam da li je moguce iz svojih windowsa to napravit. Tj kao da instaliram program na drugi disk, bez gašenja i restarta?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice