Imam neobičan problem u skripti. Pomozite molim :)

poruka: 3
|
čitano: 731
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Skinuo sam jednu igru, (skriptu s neta ) uplodam je lijepo na hosting preko file managera, prebacim u public_html, extracam je... upištem gore svoj pravi link (domenu) i prvo sam je moro spojit s Database, i napravio sam bazu chatcroc_user... i pokušavam se na vlastitoj igrici registrirat, i kad ispunim sva polja, kliknem registriraj me ! i pojavi mi se ovo :

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''N',0,0,0,0,'N','N',0,'2011-06-17 17:14:17','N','93.138.233.82','Y','N','N','Y',' at line 2

Prije 4 tjedna kad mi frend uplodo, normalno je radilo sve te je email za rpijavu bio admin@chatcro.com.hr i sifra pass.... pa šta ovo znači i molim vas pomoć, dali nije u skripti problem ? a ko je u skripti problem lako ja otvorim fajl nex2.php u file amnageru i tamo ima kodova za ipravljat, samo nisam dobro upoznat s tim.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ovo je forum, a ne plačeni support! Odgovor možeš dobiti odmah, a možeš čekati i 3 dana, pogotovo kad je vikend i ljudi su na kupanju, vani... Možda bi ti netko i mogao dati odgovor, ali iz količine danih podataka bi ga mogao isčitati samo iz graha ili kristalne kugle. Malo pogledaj konfiguracijske fileove ima li nešto što odgovara toj grešci, ako nađeš postaj. Postaj i query koji se šalje u bazu kad se javi greška...

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Imam neobičan problem u skripti. Pomozite moli
PijanKoDeva kaže...

kad vam se postavi teze pitanje onda svi ko bubice sute, a kad neko o skajpu ili mozzili postavi onda svi trce ko magarci

Mozda zato sto se na ovom forumu okupljaju i ljudi koji nisu database strucnjaci, a tvoje pitanje bas ne spada u opcenite IT probleme? Ocito ni ti nisi bas strucnjak za dato podrucje, jer tada pomoc ne bi trazio na nekakvom IT forumu, nego specijaliziranom web developer forumu, ili jos bolje forumu tvoraca tvoje skripte.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice