Igre lagaju ponekad

poruka: 6
|
čitano: 1.582
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Igre lagaju ponekad

evo ovo mi se desi svakih par dana, znaci udem u igru i imam npr 7fps-a i nemogu igrat, tako u svakoj igri, i onda restartam komp i mogu sve normalno igrati, u windowsima je sve normalno, ovo se odnosi samo na igre

zasto to? sto je to?

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 11:41 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Igre lagaju ponekad

isto se to meni događalo do subote,a onda sam kupio novi hdd i sad imam opet sve isto instalirano i nemam tog problema.Meni se vjerojatno to događalo jer mi je hdd imao bad sectore,a opet nemora biti.Probaj skenirati komp,možda imaš nekih virusa

14 godina
protjeran
sstrmi kaže...

isto se to meni događalo do subote,a onda sam kupio novi hdd i sad imam opet sve isto instalirano i nemam tog problema.Meni se vjerojatno to događalo jer mi je hdd imao bad sectore,a opet nemora biti.Probaj skenirati komp,možda imaš nekih virusa

kako moze biti hd? kad je problem samo u igrama? nema logike

i provjeren je hdd s tune up utilies, to mi se samo dogada u igrama ponekad, ali od kad sam stavio novu graficku, ali to sam osvakih nekoliko dana, promijenejn je procesor, graficka, napajanje, rami, maticna ploca, cooler, vidio sam da mi driveri od grafe ponekad not responding javljaju ali sve normalno radi i igre, probat cu reinstalirati windows

ionako sam sve izmjenjo a sustav ostao stari

14 godina
protjeran
Igre lagaju ponekad

evo testam sa hdtune pa cu vidit oce sta prikazat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ja samo kažem da je meni MOŽDA bilo zbog toga,ali sad tog problema nemam.Možda je to zato što sam instalirao nove windowse kad sam kupio hdd

14 godina
protjeran
sstrmi kaže...

ja samo kažem da je meni MOŽDA bilo zbog toga,ali sad tog problema nemam.Možda je to zato što sam instalirao nove windowse kad sam kupio hdd

ok, evo testiro na errore sa HDtune i nema nijednog sve je ok, tako da cu si i ja winse stavit nove pa vidit, mislim da je to winsa jer sma sve ponadogradivo a nisam ih promijenio ko zna sta je sve zaostalo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice