HP G255 driver problem

poruka: 3
|
čitano: 688
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HP G255 driver problem

Dakle kupio sam taj HP, došao je bez wina i kad sam ih krenuo instalirati rekao mi je da format diska nije dobar. Sve sam formatirao kao i posebnu particiju gdje su valjda bili driveri od njega. Windows sada radi ali nikako ne mogu instalirati wifi drivere, ustvari nikakav network ne radi. Laptop nema utor za spojiti direkt kabeli iz rutera a nemogu iz nekog razloga niti podjeliti vezu s mobitela bilo žično ili bluetoothom.

Skinuo sam hrpe drivera s neta ali niti jedan ne radi.

model je  cv4p9a hp g255

Help

0 0 hvala 0
17 godina
HP G255 driver problem

Probaj si ovdje

https://driverpack.io/hr

skinuti Offline Network verziju (888 MB) koja sadrži samo network drivere.

Jedino pazi, budući da je to ruski program, da isključiš sve označene aplikacije koje ti dodatno nudi kako ti se one ne bi automatski instalirale nakon drivera.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HP G255 driver problem
hispanic kaže...

Dakle kupio sam taj HP, došao je bez wina i kad sam ih krenuo instalirati rekao mi je da format diska nije dobar. Sve sam formatirao kao i posebnu particiju gdje su valjda bili driveri od njega. Windows sada radi ali nikako ne mogu instalirati wifi drivere, ustvari nikakav network ne radi. Laptop nema utor za spojiti direkt kabeli iz rutera a nemogu iz nekog razloga niti podjeliti vezu s mobitela bilo žično ili bluetoothom.

Skinuo sam hrpe drivera s neta ali niti jedan ne radi.

model je  cv4p9a hp g255

Help

-nikad osim kad baš ništa drugo ne možeš koristiti pakete kao driverpack.. smeće-malware, izbjegavati, nepotrebno, jer postoji internet.

-netko će primijetiti problem, ako nemaš internet (funkcionalno računalo koje radi, ima internet, za pribaviti potrebne drivere) tad ne možeš... no tad ne možeš ni smećaste driverpackove, na kraju uvjek moraš imati neki uređaj s kojim to možeš skinuti ili frenda...

-skinuo si hrpe drivera.. ne trebaš hrpe, trebaš jedan odgovarajući, koji radi. .. zvuči zlobno? :) pa gle, skidao si drivere, tražio, imaš laptop u rukama, imaš internet (na nekom drugom računalu koje radi).. time imaš sve potrebno, a zlobnost jer imaš 13 godina staža na forumu, time nikako ne možeš biti u klasi juzer-početnik, koji se ne može snaći, koji ne zna osnove.. imati računalo 10-20god i ne znati? .. pa ni potražiti, google ili možda već tema na bugu s odgovorima, u sekundi imaš odgovor, dok otvaranjem nove teme, odgovor možda dobiješ danas, možda nikad.. možda točan, možda beskoristan, kao što je i ovaj do sad možemo zlobno dodati.. no služi upravo tome da si 'samo-pomogneš', jer si ti kao juzer glavna karika za riješenje i upravo ti moraš obaviti sve potrebno..

**

-a što to treba, što je potrebno? kako si do sad tražio driver? googlao? gdje si tražio? što misliš u čemu je greška ili mogućnost da u onoj već skinutoj hrpi drivera imaš odgovarajući no biz-interesi su tako posloženi da to ne znaš, ne slučajno...

-što si korisnog od podataka naveo? laptop, hp, g255, model cv4p9a .. i što si do sad probao?

-što kaže google kad uneseš te podatke + dodaš os koji želiš instalirati, win-lin-mac-and npr win-11.. što misliš da će google ponuditi ako ukucamo to u tražilicu?

-prvi link koji se meni ponudi (jer smo u hr, time domaći odgovori imaju 'prednost', ako živiš u japanu, mexicu, odgovori će se razlikovati + svi ostali kriteriji pretraživanja koje kao juzer na nekom računalu korisitš, jer google sve to uzme u obzir i prema tome tebi ponudi listu mogućih odgovora, prvi, drugi, .. do recimo petog ćemo klikati-tražiti, ako u tome ne pronađemo, tad to znači da nemamo dovoljno precizan kriterij-uvjet za ono što tražimo. ok? dovoljno jasno?

-primjer, riječi: laptop, hp, g255, model cv4p9a -> rezultati:

prvi: ekupi.. HP 255R G10, CV4P9AT, 15.6" FHD IPS, AMD Ryzen 3 7335U, 16GB RAM, 512GB SSD, AMD Radeon 660M Graphics, FreeDOS, laptop | Laptopi | Laptopi i oprema | Računala | eKupi.hr - Vaša Internet trgovina

-vjerojatno je to laptopo koji si kupio, možda u toj ili drugoj trgovini.. provjeri-potvrdi i primijeti što si naveo od tebi poznatih podataka a što nisi..

-naveo si hp g255 .. gle što piše hp 255r g10 .. misliš da je to isto ili slično? možda razlog zašto nisi već sam pronašao?

-još gore, pod oznakom modela vidi što si naveo a vidi što je .. slovo t na kraju? cv4p9at .. što ako sad s tim točnim podatcima potražiš driver?

+ što ako navedeš konkretno riječ kao driver, win11 tj ono što tražiš, može i wifi, može mrežni dirver, ali računaj da je i jezik važan, tj da je hr mala i da rezultat ne mora biti na hr jeziku, ali će uvijek biti na inglišu-eng.. pa je bolje tražiti network driver, nego mrežni upravljački program, mada je to 'isto' .. ok?

+ ai.. google, ako ti je obično googlanje problem, možeš u ai način, jednostavno u browseru pogledaj prvi red menija.. ok?

-vidi sad što novi, ispravljen upit googleu nudi.. HP 255R G10 CV4P9AT wifi driver - Google pretraživanje

-treba li objašnjavati dalje? čitaj prvi google odgovor, ima sve, koraci + možeš ako je potrebno u ai mod.. kad to probaš, nastavak teme..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice