Hdmi na hdmi no signal na tvu
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.211
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li ti kabel ispravan?
Imam sličan problem, samo što meni komp. detektira tv, naime već godinu dana sve je bilo uredu i sada odjednom "nema slike"!
Molim vas ako itko ima kakvu ideju, pomozite.
Tek toliko da se zna, nisam ništa prčkao po komp. jednostavno navečer je sve bilo dobro, ujutro....
Hvala vam na pomoći unaprijed
Zar nitko nema nikakvu ideju
Da posudiš i probaš s drugim kabelom?
Dobra ideja , samo ako si dobro pročitao što sam napisao ( komp. detektira drugi monitor), mislim da jednostavno ne može biti do kabela...
Imaš možda kakvu drugu ideju, jer ja sam probao manje-više sve osim System Restore ?!
Zar baš nitko ?
Meni se ista stvar dogodila s plazmom g30. Sve je radilo pola godine. Odjednom vise nije bilo slike sa hdmi-a (samo crno). Odnio u servis i kaze mi da je otisla "a-ploča" na tv-u. To je ploca na kojoj se nalaze svi priključci. Uredno su je zamijenili buduci da je pod garancijom. Rekli su da je moguće da se pokvari ako su tv i pc uključeni u kuci na različitim fazama, loše uzemljenje stana (kuce) i da je moguce od grmljavine. I lijepo ja to vratim doma uštekam sve kad ono opet crna slika sa hdmi-a. Kartica je gigabyte ati6970. Kontam odo pc spojit s laptopom čisto da provjerim, hdmi radi.
Sad jedino opet zvat servis... Ne znam ni sam.
Ako netko ima rjesenje nek javi.
pozdrav ljudovi, imam problem ......spojio sam komp na TV sa hdmi prikljuckom.....ali slika je cila nekako presvijetla, rezolucija koda nevalja.....isao sam u control panel i pokusavao mijenjati display ali nikakva pomoc......stoga dali netko vec imao ovakav problem ili da mi pomogne objasnit setup......