Hdd-vracanje podataka

poruka: 14
|
čitano: 6.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hdd-vracanje podataka

Imam eksterni hdd-Western digital,te sam si na njega stavio neke podatke oko 60 gb, ali sam ih sakrio, isao sam na hidden, te ih vise nemogu vratit stisnem show...ali mi nece prikazati te podatke koje sam sakrio, molim pomoc, bilo kakavu.

Unaprijed hvala!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hdd-vracanje podataka

Odi na my computer pogledaj u properties on tog hard diska kolko je zauzeto memorije na njemu. Ako je zauzeto više od 60GB onda su podatci tu a znači da nešta ne valja sa folder optionsom, a ako je malo memorije zauzeto na hard disku onda su podatci obrisani.

Ako nešto ne valja sa floder optionsom to se može srediti na slijedeći način: http://itfaqs.blogspot.com/2007/10/why-can-not-view-hidden-files.html

Ako su podatci obrisani mogu, tu ima nešto o programima za vraćanje: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/najbolji-program-vracanje-podataka/12942.aspx, a ima i još tema na forumu sa programima za vraćanje!

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hdd-vracanje podataka

E da to sam zaboravio napisati, pokazuje mi da used space 60gb-znaci podaci su definitivno unutra,nego kad ga otvorim nema nista!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hdd-vracanje podataka

To znači da su tu podatci ali da nije u redu nešto sa folder optionsom. Ja sam imao sličan problem. Namjestim na show hidden files, folders and drives i stisnem ok i ništa a kad opet uđem u folder options namješteno je na don't show hidden files, folders and drives. Tu je objašnjeno kako riješiti taj problem u registryju:  http://itfaqs.blogspot.com/2007/10/why-can-not-view-hidden-files.html

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hdd-vracanje podataka

E tocno tako je i meni kako si ti napisao, probao sam i s ovim linkom kojeg si mi postavio sve sam napravio i opet nista, sta mi jos predlazes???

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hdd-vracanje podataka

.. : explorer, tools, folder options, view -show hidden (OK)...

Ta opcija koju si 'uključio' ne služi za skrivanje kao neki utils.. za takvu namijenu nađi neki drugi software, ali onda možda stvarno ostaneš bez podataka...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hdd-vracanje podataka
Marti kaže...

E tocno tako je i meni kako si ti napisao, probao sam i s ovim linkom kojeg si mi postavio sve sam napravio i opet nista, sta mi jos predlazes???

Ak ti nist drugo ne pali onda skeniraj s ovim programom za vracanje podataka, on bi trebal vidit podatke bez problema iako se ne vide iz windowsa na normalan nacin!Nevinašce

http://dmitrybrant.com/diskdigger

16 godina
Hdd-vracanje podataka

Probat cu pa javim rezultate, uspijelo il ne uspijelo svejedno hvala!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hdd-vracanje podataka

Naso mi je sve s tim programom-disk digger-om, ali je problem sto je sve razbacano i pomijesano, nije mi slozeno po folderima kak mi je i bilo, jedino je u tom problem, nepisu mi imena slika muzike videa...Mršti se

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hdd-vracanje podataka

A da probas otvoriti u nekom linuxu?

Uzmes neki live cd i skines podatke, mislim da bi ti to uspjelo.

I nisam skuzio jel mozes kliknuti na opciju show hiden files?

ako mozes oznaci nju i idi na start search pa upisi nazive neke pjesme za koju si siguran da ima na tom hhd-u i oznaci samo njega da pretrazuje. Mozda ti izbaci nesto.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hdd-vracanje podataka

Hvala svima na pomoci i prijedlozima, posto ja nisam uspio nista vratit od svojih podataka, dao sam hdd svom susjedu koji se mnogo vise kuzi u takve stvari, neznam kako ali je sve uspjesno vratioSmijeh

Pozzz

martin
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Marti kaže...

Hvala svima na pomoci i prijedlozima, posto ja nisam uspio nista vratit od svojih podataka, dao sam hdd svom susjedu koji se mnogo vise kuzi u takve stvari, neznam kako ali je sve uspjesno vratioSmijeh

Pozzz

Nitko od nas se nece naljutiti ako ti pitas svog susjeda koji se kuzi, kako je on to napravio, i sta se tocno desilo i kazes nam, stavise mozda nekome i pomogne, npr. netko ko ima slican problem i ne zna kao i ti, pa da vrati podatke. ccc

Razmisli malo, trazis pomoc, i kad nades neces da pomognes drugom.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
16 godina
Hdd-vracanje podataka

Ja nisam reko da necu pomoc, pitat cu ga da mi objasni kako je uspio pa javim!

martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marti kaže...

Pozzz

Podatke nisi nit izgubil oni su bili tu samo ih ti nisi mogel vidit na normalan nacin, a onaj gore DiskDigger je podatke vidil i mogal ih je vratit normalno ali nisu bili pod svojim pravim imenima u tom je bio problem. Zato se upotrjebi drugi program koji moze  te iste podatke koje pronađe i prepoznat pod njihovim pravim imenima i oznakama pa imas onda sve pregledno kak treba i to je to!Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice