GTA 4 na Windows 7

poruka: 37
|
čitano: 36.286
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
GTA 4 na Windows 7

evo neznam da li sam nesposoban ali nikako nemogu upravljat helićem u misiji gdje moram uništit onu jahtu? nikako da uspijem,stvarno je teško kontrolirat helić

ima netko da mi pomogne kako najbolje upravljat...nemam gamepad

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA 4 na Windows 7

prebaci si komaande s miša na tipkovnicu - dakle da upravljaš brojevima 8-4-6-2 a tipke za pucanje si stavi neke koje su ti pri rucu del ili pg down. meni je to pomoglo.

druga stvar - oni likovi u čamcima se voze do casina u alderneyju gdje je bio obračun između nike i pegorina/dmitrija (zadnja misija) u gta4. tu na obalu spustiš helić, sačekaš ih, kada dođu blizu podereš ih s kopna dok su još u vodi - s time da se ne smiješ daleko udaljavati od helića jer ti ona msija propada (za oružje predlažem onu sačmaricu sa expl nabojima)

17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...

prebaci si komaande s miša na tipkovnicu - dakle da upravljaš brojevima 8-4-6-2 a tipke za pucanje si stavi neke koje su ti pri rucu del ili pg down. meni je to pomoglo.

druga stvar - oni likovi u čamcima se voze do casina u alderneyju gdje je bio obračun između nike i pegorina/dmitrija (zadnja misija) u gta4. tu na obalu spustiš helić, sačekaš ih, kada dođu blizu podereš ih s kopna dok su još u vodi - s time da se ne smiješ daleko udaljavati od helića jer ti ona msija propada (za oružje predlažem onu sačmaricu sa expl nabojima)

nejde nikako,preteško je upravljanje

16 godina
neaktivan

meni je lakše upravljati s helikopterom s tipkama..ali eto..

gle, kada pucaš na brod - zauzmi neku statičnu poziciju (smiri helić) i pucaj iz sveg oružja - ako budeš prelijetao brod s helićem, postoj opsanost da se ili zabiješ u brod ili padneš u vodu. a za ekipu u čamcima, koja dolazi poslje - sačekaj ih kako sam ti rekao tamo na kopnu prije nego se iskrcaju  i sve ih lijepo porokaš s onom exploszivnom sačmariocm.

17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...

meni je lakše upravljati s helikopterom s tipkama..ali eto..

gle, kada pucaš na brod - zauzmi neku statičnu poziciju (smiri helić) i pucaj iz sveg oružja - ako budeš prelijetao brod s helićem, postoj opsanost da se ili zabiješ u brod ili padneš u vodu. a za ekipu u čamcima, koja dolazi poslje - sačekaj ih kako sam ti rekao tamo na kopnu prije nego se iskrcaju  i sve ih lijepo porokaš s onom exploszivnom sačmariocm.

pa i upravljam tipkama,imaš w,s,a i d,8,4,6 i 2 i još sa mišem...nemam pojma kako to sve pohvatat...

a igram sa cheatom i imam sva oružja pa i sačmaricu samo neznam sa kakvim mecima

16 godina
neaktivan

makini si miš iz opcija upravljanja s helikpterom - stavi samo tipkovnicu. a sačmarica s eksplozivnim punjenem - možeš ju kupiti kod ongo svog prijatelja što dila oružje (alehandro - kako li se već zove), a čini mi se da se dobije s nekim cheatovima. dva-tri metka iz te puške odmah raznesu auto u komade..ta puška je po meni najbolje oružje u igri, vrlo brzo te "rješava" neprijatlja.

u ovom videu na 0:48 puca iz te puške

17 godina
neaktivan
GTA 4 na Windows 7

Ako voziš helić, nipošto ne diraj miš! Shebe ti schemu upravljanja samo tako.

Ja sam naštimao znači na numpadu pilotiranje, minigunovi su mi na numpad +, a rakete na numpad - . Dosta praktično. I obavezno, kad nišaniš, drži space ili prebaci pogled iz prvog lica, olakša ti život.

Kad loviš one brodove, fino naštimavaj roll sa A i D.

Ako te nešto zanima za heliće u GTA4, samo pitaj. ;)

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice