dakle vise ni u jednoj igrici ne mogu imat vise od 60fps cak i u onima koje sam znao imat i vise jednostavno ne zeli dalje od 60.. kako to popravit sam slucajno ja nes namjestio tako? ako da di mogu to popravit?
FPS problem
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.768
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi li nešto prčkao po ccc-u, možda oko vsynca?
hmm neznam sumljam :P
pa vidi tamo : 3d aplication setting šta je namješteno pod wait for vertical refresh
Dali si nešto prčkao zadnjih dana pod programu od grafičke , mjenjao rezoluciju ili slično..... probaj sve stavit na default
pa vidi tamo : 3d aplication setting šta je namješteno pod wait for vertical refresh
kamo to nadem? meni su windowsi na hr pa mi je teze malo
catalyst control center, trebao bi biti i trayu
catalyst control center, trebao bi biti i trayu
trenutno sam na kompu od brata on ima nvidia graficku karticu... tako da kad otvorim nvidia control panel di onda?
nvidia i ati catalyst nemaju iste postavke
dakle vise ni u jednoj igrici ne mogu imat vise od 60fps cak i u onima koje sam znao imat i vise jednostavno ne zeli dalje od 60.. kako to popravit sam slucajno ja nes namjestio tako? ako da di mogu to popravit?
instaliraj drivere najnovije od grafe (skini orginal sa stranice od proizvodaca obavezno )
jesi mozd oc grafu,ak jesi vrati je na deafult clock
da pogodim -- igraš Black Ops
instaliraj drivere najnovije od grafe (skini orginal sa stranice od proizvodaca obavezno )
jesi mozd oc grafu,ak jesi vrati je na deafult clock
upravo sam jucer skino drivere i jos uvjek isto a grafu nisam nis oc jedino sam se malo igro sa CPU i instaliro amdoverdrive i te stvari...
stvar je u svim igrama cak i one starije gdje sam znao po 120fps sad stoji samo na 60... skino sam bio fps program pa zato vidim.
odes u nvidia control panel-- tamo nadjes vertical syncronization i stavi na disabled.
tebi je 60 fps u igri jer ti je monitor po defaultu 60Mhz refresh rate.
ne znam gdje se Vsync nadje kod ATI-ja, ali kontam da je to problem
stvar je u svim igrama cak i one starije gdje sam znao po 120fps sad stoji samo na 60... skino sam bio fps program pa zato vidim.
a mozda da reinstaliras windowse meni je prije ledio black ops i ostale igre na xp pa sam instalirao win7 i sad ljepo sve klizi,mislim da ti se isplati to napraviti jer kazes da ti je na svim igrama tako
odes u nvidia control panel-- tamo nadjes vertical syncronization i stavi na disabled.
tebi je 60 fps u igri jer ti je monitor po defaultu 60Mhz refresh rate.
ne znam gdje se Vsync nadje kod ATI-ja, ali kontam da je to problem
evo uspio sam stavio sam vertical syncronization na off i sad mi dolaze normalno preko 60 :)
hvala puno :)