FPS problem

poruka: 16
|
čitano: 3.767
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FPS problem

dakle vise ni u jednoj igrici ne mogu imat vise od 60fps cak i u onima koje sam znao imat i vise jednostavno ne zeli dalje od 60.. kako to popravit sam slucajno ja nes namjestio tako? ako da di mogu to popravit?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FPS problem

jesi li nešto prčkao po ccc-u, možda oko vsynca?

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FPS problem

hmm neznam sumljam :P

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FPS problem
damian123 kaže...

pa vidi tamo : 3d aplication setting šta je namješteno pod wait for vertical refresh

16 godina
neaktivan
FPS problem

Dali si nešto prčkao zadnjih dana pod programu od grafičke , mjenjao rezoluciju ili slično..... probaj sve stavit na default

I.Č.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
damian123 kaže...

pa vidi tamo : 3d aplication setting šta je namješteno pod wait for vertical refresh

kamo to nadem? meni su windowsi na hr pa mi je teze malo

15 godina
neaktivan
FPS problem

catalyst control center, trebao bi biti i trayu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

catalyst control center, trebao bi biti i trayu

trenutno sam na kompu od brata on ima nvidia graficku karticu... tako da kad otvorim nvidia control panel di onda?

16 godina
neaktivan

nvidia i ati catalyst nemaju iste postavke 

I.Č.
14 godina
neaktivan
damian123 kaže...

dakle vise ni u jednoj igrici ne mogu imat vise od 60fps cak i u onima koje sam znao imat i vise jednostavno ne zeli dalje od 60.. kako to popravit sam slucajno ja nes namjestio tako? ako da di mogu to popravit?

instaliraj drivere najnovije od grafe (skini orginal sa stranice od proizvodaca obavezno )

jesi mozd oc grafu,ak jesi vrati je na deafult clock

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 1:24 (JozaxD).
15 godina
neaktivan
FPS problem

da pogodim -- igraš Black Ops

No weapon can kill PRIDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
damian123 kaže...

instaliraj drivere najnovije od grafe (skini orginal sa stranice od proizvodaca obavezno )

jesi mozd oc grafu,ak jesi vrati je na deafult clock

upravo sam jucer skino drivere i jos uvjek isto a grafu nisam nis oc jedino sam se malo igro sa CPU i instaliro amdoverdrive i te stvari...

16 godina
neaktivan
ZNG kaže...

stvar je u svim igrama cak i one starije gdje sam znao po 120fps sad stoji samo na 60... skino sam bio fps program pa zato vidim.

15 godina
neaktivan
FPS problem

odes u nvidia control panel-- tamo nadjes vertical syncronization i stavi na disabled.

tebi je 60 fps u igri jer ti je monitor po defaultu 60Mhz refresh rate.

ne znam gdje se Vsync nadje kod ATI-ja, ali kontam da je to problem

No weapon can kill PRIDE
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 8:56 (ZNG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
damian123 kaže...
ZNG kaže...

stvar je u svim igrama cak i one starije gdje sam znao po 120fps sad stoji samo na 60... skino sam bio fps program pa zato vidim.

a mozda da reinstaliras windowse meni je prije ledio black ops i ostale igre na xp pa sam instalirao win7 i sad ljepo sve klizi,mislim da ti se isplati to napraviti jer kazes da ti je na svim igrama tako

16 godina
neaktivan
ZNG kaže...

odes u nvidia control panel-- tamo nadjes vertical syncronization i stavi na disabled.

tebi je 60 fps u igri jer ti je monitor po defaultu 60Mhz refresh rate.

ne znam gdje se Vsync nadje kod ATI-ja, ali kontam da je to problem

evo uspio sam stavio sam vertical syncronization na off i sad mi dolaze normalno preko 60 :)

hvala puno :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice