Firefox Password

poruka: 4
|
čitano: 2.463
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Firefox Password

Želio bih staviti šifru na mozillu koju treba unijeti samo pri njenom pokretanju, cilj je spriječavanje drugih osoba da mi koriste mozillu, ali da i dalje bez problema koriste Chrome ili IExplorer.

Da li postoji nekakav add on, postavljač šifre na .exe datoteke ili slično uglavnom nešto praktično??

Ili ako postoji kao neki dodatak za mozillu koji recimo ima opciju: upaljena je mozilla i samo kliknem da ju zaštitim šifrom, tako da bi za nastavak rada trebalo unijeti šifru, a da mozilla u pozadini i dalje radi, ali se ne može koristiti.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Firefox Password
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 4:02 (slade24).
16 godina
neaktivan

Hahahaha, hvala na stranici, dobro će mi poslužiti, ali nisam ja jedan od onih koji će odmah sa pitanjem doći na forum i čekati odgovor. Naravno da sam sve probao sa Googlom, ali ne pomaže,

Recimo kod ovog linka:

http://www.ehow.com/how_4700972_lock-mozilla-firefox-password.html

Ne radi mi 6. korak, jer sam na sedmici ili već ako je svejedno na kojem sam operativnom ne pita me nikakav password pri pokretanju već mi jednostavno zabrani otvoriti firefox što nije moj cilj.

A razlog zašto nisam pronašao ovaj drugi link koji si mi poslao je taj što inače ne googlam na Hrvatski, jer iz iskustva do sada sam sve mogao pronaći na Engleski, dok se nije otvorio BUG-ov forum. Svaka čast.

Problem je riješen pomoću ovog programa:

PasswordDoorv8.4.2

Hvala: slade24

16 godina
protjeran

Nema na čemu, i drugi put Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice