Firefox - nepostojeći/nepodržani oblici sažimanja?

poruka: 4
|
čitano: 4.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Firefox problem

Unazad nekoliko dana otvaranjem pojedinih stranica (koje su inače uredno radile) dobijam poruku:

Greška kodiranja sadržaja
Stranica koju pokušavate otvoriti ne može biti prikazana jer koristi nepostojeće ili nepodržane oblike sažimanja.

*   Molim kontaktirajte vlasnike stranice i informirajte ih o ovom problemu.

Nakon što nekoliko puta pokušam opet, stranica se uredno otvori. Napravio sam i flash i java update, ali ništa. Napominjem da se radi samo o nekim stranicama.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Firefox problem

Koja ti je verzija Firefox-a (Help - About .. - version:)?

Jesi li probao sa nekim drugim web browser-om (Internet Explorer, Opera, Google Chrome..)?

17 godina
Firefox problem

Verzija je 3.6.10

Na IE je OK, ali čini mi se da sam nadošao u čemu je problem, mogu Flash player instalirati do besvijesti, svaki put kao da ga i nisam instalirao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 0:17 (Dardevil).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Firefox problem

Ajde prije nego sto nastavis da se igras sa addonima i instalacijom flash playera, probaj da pobrises Firefox-ov cash, history i sl. Ako nista ne uspijes, vjerovatno ces probati da reinstaliras Firefox, ali prije toga mozes otici u Add or Remove Programs (ili Programs and Features na poslednjim windows-ima) i pronaci instalirane flash playere. Moguce je da neki od njih pravi problem Mozilla-inom software-u. Mozes ih i sve uninstalirati, a potom otici Firefox-om na neki web site koji trazi flash player, pa ce ti Firefox ponuditi add-on. Javi kako ide.

Pozdrav,

Miroslav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice