znaci izbrisem 3-iku da stavim 5-icu.
kad na prijasnoj verziji sve radilo super na ovoj novoj kad SAMO KAD imam upaljen music player(u mojem slucaju foobar i win.m.p.), javlja se kao sum i onda prekine zvuk. ZNACI dogada se to samo kad upalim moziilu :D
Imam operu i nista, crome i nista... pustim mjuzu ovak nista... znaci hovu rec da sam sve probal i reinstalirat foobar i sve isto, samo kod vrazje mozilee. :D
pomoc...!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda problem do Flash Player-a?
Probao u safe mode-u?
Ljudi ja isto imam problem ali sa firefox 4. i najvnovija verzija prije 5-ice.. SAMO kad sam na mozzili dakle to se ne događa na chromeu ili exploreru Samo na mozzili mi se dešava to da mi se smrzne i to nekoliko puta u 15 min.. stakno se to događa i jedanput sam morao prisilno gasiti komp jer mi se smrzla i nisam ju mogo ugasiti. Winodwsi su xp sp3
Možda problem do Flash Player-a?
Probao u safe mode-u?
probao u safe modu, iskljucio sve ad-one i pokrenuo i opet isto...
updato sam flash..
Da ne otvaram novu temu meni se također smrzne više puta a pogotovo ako iamn više od 3-4 taba otvorena, i dok sma ovo pisao smrzla mise 4 puta i ništa mi neće downloda , smrzavanje mi je manji problem ali mi ništa neće downloda nikakav oblik datoteke. Poečlo je tako u 4.0.1 verziji i unaprijedija sam na 5.0 misleći da će riješit problema ali ništa. ako netko zna riješenje bio bi veoma zahvalan.
Mozzila 3.6 mislim da ta je bila najbolja ove nove sve šrot morao se vratit na staru jer nova nevalja ništa stalno blokira ovo ono