FIREFOX 5 problem il BUG

poruka: 6
|
čitano: 2.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIREFOX 5 problem il BUG

znaci izbrisem 3-iku da stavim 5-icu.

kad na prijasnoj verziji sve radilo super na ovoj novoj kad SAMO KAD imam upaljen music player(u mojem slucaju foobar i win.m.p.), javlja se kao sum i onda prekine zvuk. ZNACI dogada se to samo kad upalim moziilu :D

Imam operu i nista, crome i nista... pustim mjuzu ovak nista... znaci hovu rec da sam sve probal i reinstalirat foobar i sve isto, samo kod vrazje mozilee. :D

pomoc...!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIREFOX 5 problem il BUG

Možda problem do Flash Player-a?

Probao u safe mode-u?

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIREFOX 5 problem il BUG

Ljudi ja isto imam problem ali sa firefox 4. i najvnovija verzija prije 5-ice.. SAMO  kad sam na mozzili dakle to se ne događa na chromeu ili exploreru Samo na mozzili mi se dešava to da mi se smrzne i to nekoliko puta u 15 min.. stakno se to događa i jedanput sam morao prisilno gasiti komp jer mi se smrzla i nisam ju mogo ugasiti. Winodwsi su xp sp3

Minecraft u srcu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIREFOX 5 problem il BUG
icecold kaže...

Možda problem do Flash Player-a?

Probao u safe mode-u?

probao u safe modu, iskljucio sve ad-one i pokrenuo i opet isto...

updato sam flash..

14 godina
neaktivan
FIREFOX 5 problem il BUG

Da ne otvaram novu temu meni se također smrzne više puta a pogotovo ako iamn više od 3-4 taba otvorena, i dok sma ovo pisao smrzla mise 4 puta i ništa mi neće downloda , smrzavanje mi je manji problem ali mi ništa neće downloda nikakav oblik datoteke. Poečlo je tako u 4.0.1 verziji i unaprijedija sam na 5.0 misleći da će riješit problema ali ništa. ako netko zna riješenje bio bi veoma zahvalan.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FIREFOX 5 problem il BUG

Mozzila 3.6 mislim da ta je bila najbolja ove nove sve šrot morao se vratit na staru jer nova nevalja ništa stalno blokira ovo ono

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice