Pozdrav
Ovako imam igru Fallout 3 , več mi je prije bila instalirana na kompu i radila ja sasvim uredu , no kada sam ju neki dan probao ponovno instalirati nešto je pošlo po zlu.
Instalacija je super prošla , bez ikakvih problema. No problem se pojavio tek kada sam pokrenuo igru preko Launchera.. 5-10 Sec poslije otvorenja igra izbaci na desktop s ovim errorom "Fallout 3 has stopped working".Na internetu sam trazio rijesenje i probao sam milijun puta nešto napraviti ... Probao sam mijenjati compatibility , no nije radilo... Run as administrator nije radilo, čak je postojala mogučnost da je to zbog drugog monitora . no kad sam ga disejblo i dalje nije radilo.. Stvarno sam izgubio zivce. Probao sam patchirat , no opet isti problem.Privremeno sam ugasio antivirusnu zastitu tijekom instalacije ali ništa ne pomaze...
Ako itko zna u čem je problem neka mi pomogne, zato što je igra radila sasvim dobro kada sam ju prije instalirao..Napomena:Imam 64bit Windows7 , gtx 460, 4 jezgreni procesor, znači do konfiguracije nije :/
Hvala unparijed

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D