Facebook poruka - ako netko zna objasnjenje

poruka: 4
|
čitano: 2.533
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Facebook poruka - ako netko zna objasnjenje
Hi x, I noticed that your recent post might go against Facebook's Community Standards about spam. You may want to take the post down before someone reports it to Facebook.

Jos je dodan privitak al je nedostupan

Molim pomoc dal ovo znaci da me netko reportao ili je neki spam/virus

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook poruka - ako netko zna objasnjenje
OBLAKprasine kaže...
Hi x, I noticed that your recent post might go against Facebook's Community Standards about spam. You may want to take the post down before someone reports it to Facebook.

Jos je dodan privitak al je nedostupan

Molim pomoc dal ovo znaci da me netko reportao ili je neki spam/virus

Hvala

U tvom slucaju postoji nekoliko mogucnosti:

- Moguce da si ti objavio nesto sto bi moglo krsiti facebook pravila

- Netko ima tvoju lozinku i koristi tvoj profil za spamanje (Preporucujem promjenu lozinke),

- Preuzeo si neku vrstu softvera/ekstenzije za preglednik koja koristi tvoj profil za spam,

Obavezno provjeri svoje posljednje objave, pogledaj u kojem vremenskom periodu su se dogodile (ukoliko jesu) i na osnovu toga mozes da zakljucis sta je u pitanju.

11 godina
protjeran
Pa dogodilo se u razmaku oko sat vremena od objave. Bila je u pitanju slika i to sam dobio od nekog sa frend liste. Nezz jesam li pokupio sta posto uvijek sam na fajsu preko app.
Hvala na odg lozinka ce se promjeniti a ostalo cemo vidjeti
14 godina
neaktivan

Desilo se to da si objavija nesto i neko je to vidija i nije mu se svidilo pa te reporta fejsu .... obrišeš i to je to ....

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice