Dvoje windowsa na jednoj particiji

poruka: 5
|
čitano: 1.255
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dvoje windowsa na jednoj particiji ???????

Ovako prije dost mjeseci sam na kompu imao instalirane windows7 al dok je još bila beta.... verzija 7100

i prije mjesec dana sam si stavio originalne windows 7.... i dns tek skuzim da neam mjesta na particiji vise

isao sam si raspakiravat quake 4 kaj sam skinuo sa neta... kad ono javi mi da je particija od 40gb ispunjena

odem u C: kad ono imam šta za vidjet.....                      http://img190.imageshack.us/img190/9830/wtfem.jpg

jel mi moze neko obijasniti ovo... jel mogu brisat ovo ''windows.old'' ili sta da radim s time?????

HELP PLEASE

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 10:38 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dvoje windowsa na jednoj particiji ???????

zajebo si se orginalnom sedmicom

17 godina
neaktivan
Dvoje windowsa na jednoj particiji ???????

Obrisi Windows.old folder. Nisi formatirao particiju kad si instalirao 7-icu i zato ti je ostao taj folder.

Probaj ovako: (c/p)

Click Start > All Programs > Accessories > System Tools > Disk Cleanup > Options > Select Files from all users on this computer.

Click the Disk Cleanup tab, and then look for the Previous Windows installations check box.

Select Previous Windows installations. click OK.

This will remove the Windows.old folder.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

2 0 hvala 1
16 godina
F1-IVO kaže...

Obrisi Windows.old folder. Nisi formatirao particiju kad si instalirao 7-icu i zato ti je ostao taj folder.

Probaj ovako: (c/p)

Click Start > All Programs > Accessories > System Tools > Disk Cleanup > Options > Select Files from all users on this computer.

Click the Disk Cleanup tab, and then look for the Previous Windows installations check box.

Select Previous Windows installations. click OK.

This will remove the Windows.old folder.

pokrenem disk cleanup al nema nigdje ''options'' i ovog dalje

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 15:08 (Scrappy).
16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

pokrenem dick cleanup al nema nigdje ''options'' i ovog dalje

odabereš particiju na kojoj je windows, valjda C, pa klikneš OK i čekaš

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice