Dumping physical memory

poruka: 6
|
čitano: 8.650
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dumping physical memory

pozdrav. U zadnje vrijeme sve češće mi se odjednom na kompjuteru pojavi  plavi zaslon i dolje piše "dumping physical memory to disk" , odbroji do 100% i restarta se. Ne znam s čime točno je to povezano pa ako netko zna nešto više molim pomoć!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dumping physical memory

Najčešće je riječ o nekom problemu vezanom za hardver ili drivere. Kad se sljedeći put pojavi greška probaj identificirati o kojim .dll ili .sys fileovima se radi. Potrebno je više informacija,.

15 godina
neaktivan

gore piše  " DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL "

a blize dnu  netlo.sys-adress  88ccDEA1 base at 88CC7 000, DATE STAMP 495bbf63

to mi se činilo bitnim pa sam zapisao

15 godina
neaktivan
Dumping physical memory

U svakom slučaju je problem s nekim od drivera ili eventualno dijelom hardvera. Jesli li nedavno instalirao neke nove drivere, dodavao novi hardver, instalirao neki poseban softver? Probaj vratiti Windowse sa System restore na neku točku prije nek su se počeli javljati problemi (Start - All Programs - Accessories - System Tools - System restore)

Nije moguće jednoznačno dati odgovor budući da problem zahtijeva detaljniju analizu konkretnog računala - hardvera, drivera i instaliranog sofvera. Za početak probaj System restore.  Baci pogled i u Device manager (desni klik na My Computer - Manage - izaberi Device Manager) i vidi ima li kojih uređaja sa žutim uskličnikom i provjeri da li svi rade normalno. Probaj instalirati najnovije drivere s interneta za svaki pojedini uređaj (grafička, mrežna, zvučna...)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo napravo sam debugging pa mi ovo javlja, ako ti išta pomaže..

stavio sam najnovije drivere tek sad pa bumo vidili..

STACK_COMMAND: kb

FOLLOWUP_IP:
nt+662e2
828b42e2 f00fba291f lock bts dword ptr [ecx],1Fh

SYMBOL_STACK_INDEX: 1

SYMBOL_NAME: nt+662e2

FOLLOWUP_NAME: MachineOwner

IMAGE_NAME: ntkrnlpa.exe

BUCKET_ID: WRONG_SYMBOLS

Followup: MachineOwner
---------
15 godina
neaktivan
Dumping physical memory

Napravi svakako System restore na točku u prošlosti gdje se nije javljala greška. Također, pogledaj malo RAM, ako imaš više kartica iščupaj jednu po jednu pa vidi kako se onda ponaša. Ako ne znaš kako nađi nekog frenda koji je radio to.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice