Driveri za zvuk

poruka: 6
|
čitano: 785
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Driveri za zvuk

poz svima, nema šanse da nađem drivere za zvuk, probo sam sve, neće, matična mi je HP 0aa8h .. hvala svima na pomoći .. P.S skidao sam sa njihove stranice i nije mi htjelo :( 

shargoo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Driveri za zvuk
shargo84 kaže...

poz svima, nema šanse da nađem drivere za zvuk, probo sam sve, neće, matična mi je HP 0aa8h .. hvala svima na pomoći .. P.S skidao sam sa njihove stranice i nije mi htjelo :( 

dvije su vrste drivera: onaj koji dolazi s matičnom (na pratećem cd/dvd-u) i onaj koji (naknadno!) instalira skup drivera odvojene grafičke kartice (jednako na njezinom cd/dvd-u). jasno, ne bi bilo loše napisati za koji OS i model računala (ako je HP), kad već tražiš pomoć. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
8 godina
neaktivan

Windows 7 je sustav, 64 bita, HPovo kuciste takodjer ono kao slime, procesor core2duo e6750, gt 210 od nvdidie graficka, 4gb rama ddr2...

shargoo
16 godina
neaktivan
shargo84 kaže...

Windows 7 je sustav, 64 bita, HPovo kuciste takodjer ono kao slime, procesor core2duo e6750, gt 210 od nvdidie graficka, 4gb rama ddr2...

onda instaliraj kako sam ti napisao: prvo s dvd-a matične i potom s dvd-a grafičke (tim redom!). ako nemaš diskove, morat ćeš se snalaziti po internetu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
8 godina
protjeran

http://ftp.hp.com/pub/caps-softpaq/cmit/HP_SDM.html

Probaj sa HPSoftpaq-om - moras imati internet, sam skida zadnje drivere za njihove stranice.

16 godina
shargo84 kaže...

-što nije htjelo? -ponovi.

driveri mogu biti..,.. realtek, soundmax, via, intel... traži po seriji mbo-chipset.

audio u biosu mora biti omogućen + radna računala često imaju ugrađen zvučnik...

i sve se kvari.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice