Hvala, probat cu, al iskreno sumnjam da ce pomoc jer sam ga vec procistio ..
Probaj pa javi jel sta naso, ako ne pomogne da trazimo rjesenje dalje...
Hvala, probat cu, al iskreno sumnjam da ce pomoc jer sam ga vec procistio ..
Probaj pa javi jel sta naso, ako ne pomogne da trazimo rjesenje dalje...
Evo bas sam zavrsio i nasao je 2 komada, rimuvo sam ih, restarto komp i sad kao malo je sve brze i ne steka toliko, ali on i dalje uzima malo pomalo gigabajte iz mojeg C-a :S :S
..A ako i prestane uzimat, sto iskreno sumnjam, opet me zanima kak da si vratim tu memoriju koja zapravo nije popunjena, ako kuzis :// ..jer meni je ((zbrajao sam)) popunjeno nekih 30GB, a on kaze da je 72.7 GB popunjeno!
Evo bas sam zavrsio i nasao je 2 komada, rimuvo sam ih, restarto komp i sad kao malo je sve brze i ne steka toliko, ali on i dalje uzima malo pomalo gigabajte iz mojeg C-a :S :S
..A ako i prestane uzimat, sto iskreno sumnjam, opet me zanima kak da si vratim tu memoriju koja zapravo nije popunjena, ako kuzis :// ..jer meni je ((zbrajao sam)) popunjeno nekih 30GB, a on kaze da je 72.7 GB popunjeno!
Probaj malo swap file postavit na fixnu vrijednost, pa vidi ako pomaže, a drugo malo provjeri u kojem folderu se nakuplja smeća?
Omogućiš si da ti pokazuje i hidden i system folders i files pa onda odi folder po folder i traži gdje imaš enormnu veličinu.
I da, da li si slučajno nedavno umrežio komp sa još nekim ili koristiš bazni server i imaš offline files uključene?
Skini TuneUp pa pokusaj i snjim pocistiti pc on moze brisati stare backupe itd.
garant kanta za smeće
Pogledaj u propertisima kante za smeće koliko je ona velika
ne znam zašto, ali MS po defaultu postavi 30% veličine za kantu za smeće (nekoć sa diskovima od 250 MB to je imalo nekog smisla, ali sad je apsurd)
Sljedeće mjesto je system restore... koliko ti on guta?
hvala svima rjesio sam ga, bio je cini se neki virus koji mi je jeo memoriju ://
ako mozes napisati kako si rijesio problem jer ja imam isti.