Dead Island isti fps na low i high

poruka: 13
|
čitano: 1.837
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dead Island isti FPS

evo imam jeadn rpoblem..."nabavio" sam igru Dead Island.....i sad problem je sto mi se fps krece od 22-36 makar imam na low ili high postavkama....mislim da bi mi i na high trebao biti fps bar 60-70 jer samo imao igru na starom kompu koji je bio dosta slabiji od ovog....neznam kao da mi je lockan fps na nekih 34-36fps cak i kad snimam s frapsom mi je skoro isti fps kao i kad ne snimam,tak dam islim da nest nije ok? jel ima tko kakav prijedlog ili nekakav fix? :P

moj PC:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.7ghz
GeForce 8600 GT 256MB DDR3
2GB DDR2 ram

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa moguce da je lockan FPS, mozda su u pitanju driveri od GPU-a, probaj instalirati najnovije pa probaj...

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Dead Island isti fps na low i high
shimeface kaže...

pa moguce da je lockan FPS, mozda su u pitanju driveri od GPU-a, probaj instalirati najnovije pa probaj...

imam najnovije drivere :P

Potpis
13 godina
neaktivan

pa iskreno ne znam onda, mozda je do same igre, probaj reinstalirati, ili mozda kakav patch treba ili nesto... kakve su ti temperature u PCu?

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

pa iskreno ne znam onda, mozda je do same igre, probaj reinstalirati, ili mozda kakav patch treba ili nesto... kakve su ti temperature u PCu?

graficka mi max 46 a proc 44 stupnja :P

Potpis
14 godina
neaktivan

e da ne otvaram jos jednu temu,imam problem sa snimanej sa frapsom....naime ja nasnimam video npr. bas sam dead island snimao i usred snjimanja mi fps bio 28-35 negdje ali kad idem pregledat daj video u nekim dijelovima jako sporo,ne da je slabi fps nego kao da je usporeno,i onda opet normalno i onda opet usporeno :P

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

temp su u redu... jel ti se dogada to u drugim igrama? mislim da je do igre onda, ne znam sta bi drugo bilo, mozda ima neko iskusniji... probaj proguglat problem, moguce da je do igre, pogotovo jer si ju ''nabavio'' ;)

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

temp su u redu... jel ti se dogada to u drugim igrama? mislim da je do igre onda, ne znam sta bi drugo bilo, mozda ima neko iskusniji... probaj proguglat problem, moguce da je do igre, pogotovo jer si ju ''nabavio'' ;)

sve druge igre mi lete,naravno koje sam probao i nikakvih problema nema...jedino ovo s frapsom jel znas mozda sto je tu problem?

Potpis
13 godina
neaktivan

s frapsom nemam iskustva... nego, da nije mozda malo u RAMu problem? kakvi su sistemski zahtjevi za tu igru?

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
shimeface kaže...

s frapsom nemam iskustva... nego, da nije mozda malo u RAMu problem? kakvi su sistemski zahtjevi za tu igru?

ma gle,rami su mi ok,kaj se tice igre,da ti kazem,prije ovog kompa sam imao komp, procesor 64 x2 4000+ 2.2ghz sto je puno slabije od ovog i samo 1gb rama, i dead island mi je radio na medium na nekih 40fps a ovdje mi i na low i na maxed out radi na maximum 22 - 35,36fps :P

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 2:36 (bancic123).
13 godina
neaktivan

stvarno ne znam onda, mislim ja sam imao isti problem dok sam igrao CoD4 ali je bilo opravdano jer sam se igrao s FPSom i consolom pa sam nes zmrdao pa sam morao popravljat, jedino ak ti igra ima consolu pa je limitiran FPS

onaj koji jesam
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

e hvala....btw fixao sam to sa frapsom...samo sam obradio video u movie makeru i sad je normalno :)

a za dead island cu vidjet :P

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 2:42 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kod mene, ako je slucaj da mi je isti fps na bilo kakvim postavkama, onda je pitanje slabog procesora jer ocito da grafa moze jos malo ali proc neda.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice