Data Execution Prevention

poruka: 4
|
čitano: 3.169
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Data Execution Prevention
FireRaven kaže...

I primjetio sam da dolje desno u system trayu stalno piše AVG running scans. Neznam zašto kada ne skenira. I skinuo sam prije tjedan Fruity Loops 8 i našao je trojana, ali to je pročitao sam lažna uzbuna... Molim pomoć!!!!

Možda ti se nekaj 'nakalemilo'. Skini Malwarebytes pa odskeniraj...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Data Execution Prevention

nisi skinuo sve...probaj više programa, Neki antivirus, Spybot, Adware...ima toga dosta.

DEP je hardverska zaštita od malicioznih radnji.

Ako ne ide "čišćenje" najlakše ti je formatirati disk i instalirati windoze ponovno. to bu sigurno počistilo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Postoji jedna crackirana verzija viste koja je baš to nonstop radila. E sad ako je to u tebe onda ti preporučam da sve lijepo formatiraš i nađeš bolju crackiranu verziju ili original.

I ja sam imao sličan problem, samo se to meni pojavljivalo kada bi ubacio usb memoriju. Ali samo ponekad. Onda sam skinuo s interneta sve moguće alate za čišćenje i optimiziranje sustava (tune up utilities, ccleaner, auslogics disk defrag, programi za čišćenje i defragmentaciju registry itd.) i s njima sam optimizirao sustav. Naravno skinuo sam i najnovije update-ove za windowse. Nakon toga   problem je i dalje ostao ali se VRLO RIJETKO pojavljuje. Možda jednom u 2 tjedna. Eto nadam se da ćeš i ti biti te sreće.Smijeh. I još da nadodam - nemoj pretraživati viruse ili spyware jer to nije to što je problem.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, najvjerojatnije rezultat 'slabe' piratske verzije OSa Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice