Dakle, upalim komp bootaju se windowsi i kad dodje do onog djela kada treba ucitat Desktop, crna slika i pokazivac od miša (mogu ga pomicati).
I da čuje se zvuk onaj kao kad se ucitaju normalno windowsi.
Molim pomoć. Hvala.
Dakle, upalim komp bootaju se windowsi i kad dodje do onog djela kada treba ucitat Desktop, crna slika i pokazivac od miša (mogu ga pomicati).
Molim pomoć. Hvala.
Windowsi su legalni ili ........
jesi li u zadnje vrijeme instaliral kakv UPDATES ??
Molim pomoć. Hvala.
Možda je problem do grafičke kartice ili do samih Windowsa.Provjeri ispravnost grafičke kartice.Ako nije do toga probaj Reinstall windowsa i napravi backup.
ctrl+alt+del (task menager)
ako se uspije otvoriti odeš new task i utipkaš explorer.exe
trebao bi dobiti desktop.. dalje je na tebi da vidiš zake se događa
EDIT: mislim da bi gore navedeno trebalo upaliti..
- probaj pogasiti nepotrebne startup iteme i servise (run - msconfig)
- probaj cc cleaner, malwarebytes i AV-om poskenirati
Točno,možda je neki virus ušao i predstavlja se kao explorer.exe pa ga antivirus blokira.Nek skenira sa antivirusom ako uspije dobit explorer
Točno,možda je neki virus ušao i predstavlja se kao explorer.exe pa ga antivirus blokira.Nek skenira sa antivirusom ako uspije dobit explorer
Instaliro sam novi windows i opet isto, samo crna slika i pokazivac na ekranu. :S
Jesi formatiro disk?
ako si uspio dići friške winse sumnjam da je hardverski fail. jel pali ctrl-alt-del?
Jesi formatiro disk?
Jesam.
ako si uspio dići friške winse sumnjam da je hardverski fail. jel pali ctrl-alt-del?
Ne pali sad sam probo. Da nije možda do windowsa posto nije original?
winse si koristio prije nego se dogodio fail ili ti se dogodilo na friškoj instalaciji?
Moguce mozda neka 'kriva verzija'
al ne smijemo o tome ovdje.
winse si koristio prije nego se dogodio fail ili ti se dogodilo na friškoj instalaciji?
Instaliro sam windowse (friske), windows updates pokreno da mi on sam nadopuni i driver od grafe, restarto komp i nece.
Sumnjam u windowse.
Posudi od nekog "provjerene" windowse pa vidi.
hmm čudno mi je da si na prvoj instalaciji podigao normalno i pop***io nakon updatea, a nakon formatiranja i nove instalacije opet ista greška.. možda ti fakat je neš sa grafom.
jel imaš on board grafičku? ili neku na pcie?
ako imaš oboje izvadi ovu pcie i probaj na o/b grafi.
ili probaj nečiju pcie grafu.
EDIT: aa vidim u profilu imaš 2 konfe.. niš probaj drugu grafu.
ako niš od tog ne upali probaj druge winse
hmm čudno mi je da si na prvoj instalaciji podigao normalno i pop***io nakon updatea, a nakon formatiranja i nove instalacije opet ista greška.. možda ti fakat je neš sa grafom.
jel imaš on board grafičku? ili neku na pcie?
ako imaš oboje izvadi ovu pcie i probaj na o/b grafi.
ili probaj nečiju pcie grafu.
EDIT: aa vidim u profilu imaš 2 konfe.. niš probaj drugu grafu.
ako niš od tog ne upali probaj druge winse
Grafa je u redu, da nije uredu nebi bilo uopće slike.
ne nužno.. vidio sam slučaj di je grafa radila sa defaultnim driverom od winsa, a čim se instalirao pravi driver počne njatke.
uostalom 5 min posla da prebaciš iz jednog u drugi komp
miriši na genuine validate tim više ako je xp......
miriši na genuine validate tim više ako je xp......
Win 7 je, ali i ja sumnjam na to.
koristiti samo ORGINAL SOFTVARE......
ček nakon druge friške instalacije se odmah dogodilo ili isto nakon updatea?
ako odmah ne može biti WGA.
ne nužno.. vidio sam slučaj di je grafa radila sa defaultnim driverom od winsa, a čim se instalirao pravi driver počne njatke.
uostalom 5 min posla da prebaciš iz jednog u drugi komp
Imas pravo, radi sa defaultnim driverom, a sa svojim ne. Zasto to?
nemoj nikada instaliravati driver od grafe preko updatea :)
probaj skinuti zadnju verziju sa nvidijine (ili atijeve, ne znam o kojoj se radi) stranice, a računaj i na mogućnost da neš sa grafom ne valja.
Skinuo sam najnovije s nvidiine stranice i opet isto.
nows the time da probaš drugu grafu :P
kako rasplet problema vodi prema grafi napomenut ću svoj slučaj, dakle WIN 7 i GAINWARD ATI HD4870GS sve radi kao podmazano ali...
nakon nekog vremena instaliram novu verziju drivera i krenu problemi, kratko nakon podizanja sistema ekran se zacrni pa se vrati slika i tako nekoliko puta, jednostavno pričekam da blinkanje prođe i poslje sve radi super, jednom sam uspio vratiti stariju verziju drivera pa se dotična smetnja neko vrijeme nije javljala no onda sve krene ispočetka tako da nisam siguran dali to rade windowsi ili grafička