Pozdrav. Znaci htio sam uninstallat program i kad sam stisnuo uninstall javila se greska "could not open install.log file" Ja otiso na yt, pogledao video od nekog lika kako to rijesiti i on je rekao da se ode u mapu programa kojeg zelimo izbrisat i da nadjemo "install.log" file od programa i prebacimo na desktop. Nakon toga da odem klasicno unistallat program i pojavit ce nam se prozor koji trazi da nadjemo taj install log file. Ja sve to obavio i uspio unistallat program, ali mi je skoro sve desktop ikone izbrisalo. Imo sam vazne stvari na desktopu i sad me ovo jebe jako. Kako da vratim ikone ljudi, bitno mi je? Imo sam mapu na desktopu s vaznim podatcima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podatke možeš najčešće vratiti pomoću nekih restore programa, koji mi trenutno ne padaju na pamet.
Jesam, nema na zalost. Ali kad odem pod "traka za brzi pristup" onda vidim tu svoju mapu koja je bila na desktopu, samo sto kad je otvorim pise da je izbrisana. Kako da je vratim please?
Skinuo, ali me ne nalazi iako ga jos vidim eto na toj traci samo sto je izbrisano ne namjerno skroz.
Stavio sam onaj full scan sad. Nadam se da ce naci. To je bila mapa sa .txt filovima, kojim slikama i to je to.
Nis i dalje. Naso neki drugi program i naso je izbrisane ikone igara i programa, ali nije nas bas taj maoj folder.