Could not open install.log file

poruka: 8
|
čitano: 1.281
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Njesra

Pozdrav. Znaci htio sam uninstallat program i kad sam stisnuo uninstall javila se greska "could not open install.log file" Ja otiso na yt, pogledao video od nekog lika kako to rijesiti i on je rekao da se ode u mapu programa kojeg zelimo izbrisat i da nadjemo "install.log" file od programa i prebacimo na desktop. Nakon toga da odem klasicno unistallat program i pojavit ce nam se prozor koji trazi da nadjemo taj install log file. Ja sve to obavio i uspio unistallat program, ali mi je skoro sve desktop ikone izbrisalo. Imo sam vazne stvari na desktopu i sad me ovo jebe jako. Kako da vratim ikone ljudi, bitno mi je? Imo sam mapu na desktopu s vaznim podatcima.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Njesra
Jesi provjerio pod /C:/users/tvojeime/desktop?
Podatke možeš najčešće vratiti pomoću nekih restore programa, koji mi trenutno ne padaju na pamet.
11 godina
odjavljen
Njesra

Jesam, nema na zalost. Ali kad odem pod "traka za brzi pristup" onda vidim tu svoju mapu koja je bila na desktopu, samo sto kad je otvorim pise da je izbrisana. Kako da je vratim please?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako se ne varam, program se zvao Disk digger i pomocu njega sam vratio fileove
11 godina
odjavljen
GrgaMrga kaže...
Ako se ne varam, program se zvao Disk digger i pomocu njega sam vratio fileove

Skinuo, ali me ne nalazi iako ga jos vidim eto na toj traci samo sto je izbrisano ne namjerno skroz.

9 godina
neaktivan
Re: Could not open install.log file
U principu kada ti obrises file sa računala, on je na Hard disku sve dok neki drugi file ne zamijeni njegovo mjesto. Ako si nedavno obrisao nehotice te datoteke, disk digger bi ti trebao pronaći te filmove. U suprotnom, nisam siguran kako ti pomoći.
11 godina
odjavljen
Re: Could not open install.log file

Stavio sam onaj full scan sad. Nadam se da ce naci. To je bila mapa sa .txt filovima, kojim slikama i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 19:19 (IvanDado).
11 godina
odjavljen
Could not open install.log file

Nis i dalje. Naso neki drugi program i naso je izbrisane ikone igara i programa, ali nije nas bas taj maoj folder.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice