Lijep pozdrav. Imam namjeru izbrisati COMODO internet security ali mi prilikom pokušaja deinstalacije u control panelu izbaci poruku "this action is only valid for products that are currently installed". Your uninstaller mi isto to pokazuje. Zna li itko što da napravim. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upisi how to uninstall comodo internet security u google....
Jesam ali nikom ne izbacuje takvu poruku
Aj dobro kad ti tako kazes. https://forums.comodo.com/empty-t71897.0.html tko bi reci da na sluzbenom forumu od comoda postoje rijesenja za tvoj problem.
Ne pomaže
Ili skini Windows Uninstaller, vjerojatno ti je ostao nekakav upis COMODO-a, pa to treba očisttiti...
Ovo sto cu ti reci, ovo se ne radi NIKADA.Osim u slucajevima kada moras uradit.Imao problem sa CIS -om isti, pa sam presao na Outpost Intet Security.Manuelno obrisi CIS sa diska, i preko CClinera pocisti ga iz control panela, i obrisi registry...To je jedna mogucnost, druga je reinstalacija CIS-a...
HITNO!!!može pomoć:evo skinuo sam jedan file pomoću comodo dragon browsera koji je bio u virtual modu-pa mene zanima kako taj skinuti file premjestiti u "real" mode-da tako kažem?
HITNO!!!može pomoć:evo skinuo sam jedan file pomoću comodo dragon browsera koji je bio u virtual modu-pa mene zanima kako taj skinuti file premjestiti u "real" mode-da tako kažem?
Jesi pogledao u: C:\VTRoot\HarddiskVolume3\Users.... ?
Jesi pogledao u: C:\VTRoot\HarddiskVolume3\Users.... ?
ne mogu naći tzaj VTRoot-to sam instalirao comodo internet security koji mi je ponudio i dragon u virtual modu
ne mogu naći tzaj VTRoot-to sam instalirao comodo internet security koji mi je ponudio i dragon u virtual modu
Idi u Control panel -> Folder options
Show hidden files (kao na slici ispod) Sad bi ti se trebao vidjet taj C:\VTRootne mogu naći tzaj VTRoot-to sam instalirao comodo internet security koji mi je ponudio i dragon u virtual modu
Idi u Control panel -> Folder options
Show hidden files (kao na slici ispod)
Sad bi ti se trebao vidjet taj C:\VTRoot
hvala ti puno.,svaka ti dala ;)