Dali netko ima cdlli11.dll za widovse XP? Ovaj dll utječe na stabilnost sustava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imadeh ga, al sam ga negdje izgubio, potražit ću još...
..ili probaj vako http://www.filerepair.ca/downloads/c/cd/CDLLI11.DLL-DLL-EXE-Download-CDLLI11.DLL.html
Dali netko ima cdlli11.dll za widovse XP? Ovaj dll utječe na stabilnost sustava.
Ne utječe niti malo, odakle ti taj nonsens? Običan 3rd party dll, sustav može i bez njega.
Imam program koji je stariojeg datuma, pa ima u folderu gdje su *.dll - ovi gore navedeni za Win 2000, pa mi sad sustav Win XP javlja da je error u tom dll-u. Sustav se blokira i program pada jako često, pa je nezgodno kad se puno radi.. Ako imate kakvo saznanje o tome molim Vas da mi pojasnite.
Hvala
Na tome linku postoji objašnjenje kako zamijeniti file ali kad se želi skinuti taj dll samo vrti stranice u beskonačnost i nudi sve osim download tog dll.
Hvala
Imam program koji je stariojeg datuma, pa ima u folderu gdje su *.dll - ovi gore navedeni za Win 2000, pa mi sad sustav Win XP javlja da je error u tom dll-u. Sustav se blokira i program pada jako često, pa je nezgodno kad se puno radi.. Ako imate kakvo saznanje o tome molim Vas da mi pojasnite.
Hvala
Pa nadogradi na noviju verziju programa.
Taj je dll u sklopu razvojnog alata pod vlasništvom Gupte, pa nemam licencu za njega. Pomoću njega se formiraju forme (objekti i izvješća).
Ima li tko taj dll od centura buildera? Ako netko ima nek mi se javi, molim vas.