Cdlli11.dll za windovse XP

poruka: 8
|
čitano: 1.861
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dali netko ima cdlli11.dll za widovse XP? Ovaj dll utječe na stabilnost sustava.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imadeh ga, al sam ga negdje izgubio, potražit ću još...

..ili probaj vako http://www.filerepair.ca/downloads/c/cd/CDLLI11.DLL-DLL-EXE-Download-CDLLI11.DLL.html

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 15:43 (Budokai).

0 0 hvala 1
18 godina
Re: Cdlli11.dll za windovse XP
gogo1404 kaže...

Dali netko ima cdlli11.dll za widovse XP? Ovaj dll utječe na stabilnost sustava.

Ne utječe niti malo, odakle ti taj nonsens? Običan 3rd party dll, sustav može i bez njega.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

Imam program koji je stariojeg datuma, pa ima u folderu gdje su *.dll - ovi gore navedeni za Win 2000, pa mi sad sustav Win XP javlja da je error u tom dll-u. Sustav se blokira i program pada jako često, pa je nezgodno kad se puno radi.. Ako imate kakvo saznanje o tome molim Vas da mi pojasnite.

Hvala

14 godina
neaktivan

Na tome linku postoji objašnjenje kako zamijeniti file ali kad se želi skinuti taj dll samo vrti stranice u beskonačnost i nudi sve osim download tog dll.

Hvala

18 godina
gogo1404 kaže...

Imam program koji je stariojeg datuma, pa ima u folderu gdje su *.dll - ovi gore navedeni za Win 2000, pa mi sad sustav Win XP javlja da je error u tom dll-u. Sustav se blokira i program pada jako često, pa je nezgodno kad se puno radi.. Ako imate kakvo saznanje o tome molim Vas da mi pojasnite.

Hvala

Pa nadogradi na noviju verziju programa.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan

Taj je dll u sklopu razvojnog alata pod vlasništvom Gupte, pa nemam licencu za njega. Pomoću njega se formiraju forme (objekti i izvješća).

14 godina
neaktivan

Ima li tko taj dll od centura buildera? Ako netko ima nek mi se javi, molim vas.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice