Call of Duty Modern Warfare 2 problem zaključana tema

poruka: 152
|
čitano: 57.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Call of Duty Modern Warfare 2 problem

I da zaboravio sam spomenit, morate imat LCD 19 incha ili vise, ako se varam neka me netko ispravi... Nemorate LCD imat ali bilo bi pozeljno zbog grafike

Dominik Almasi
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty Modern Warfare 2 problem
DombaCoD kaže...

To je do graficke kartice. Ja imam od pola terabajta i ide lagano. Moj prijatelj tj. susjed ima 512 MB i ide malo teze... Mislim steka mu ali ide... Ja sam mu dao svoju od drugog kompjutera...

Šta ti imaš pola terabajta? Šta imaš 500 GB radne memorije, memorije na grafičkoj kartici....? OMG

I oćeš reć da igra šteka na grafičkoj sa 512 MB RAMA?? Igra leti na grfičkoj sa 512 MB RAM-a i nemoj pisat nebuloze.

EDIT: Kakav LCD 19 ili više. O čemu ti?

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 15:41 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Čovječe ima ovakvih ljudi koji levate,,, koji ti vrag mislis da on ima tolko para da si moze nabavit takvo racunalo ( necu negirati da takva racunala ne postoje ) i otkud mu npr mjesta u sobi za takvo racunalo trebala bi mu cjela garaza otprilike za to,,,

16 godina
neaktivan

ima li netko product code za call of duty mw 2!pliz helpajte mi!

0 4 hvala 0
17 godina
gigx28 kaže...

ima li netko product code za call of duty mw 2!pliz helpajte mi!

dotore1
16 godina
odjavljen
DombaCoD kaže...

To je do graficke kartice. Ja imam od pola terabajta i ide lagano. Moj prijatelj tj. susjed ima 512 MB i ide malo teze... Mislim steka mu ali ide... Ja sam mu dao svoju od drugog kompjutera...

Brate mili, ovo je najveća glupost koju sam ikad čuo...

Ti, a ni tvoj susjed nemate CoD. Jer da si ga ikad pokrenuo, nebi lupetao ovakve gluposti.

EPIC FAIL

P.S. I ono sa LCD monitorom - ROFL

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
kicosivrlok kaže...

evo instalo sam gamebooster i sve radi savrseno...hvala :)

Da ti dam adresu ili? :-)

15 godina
neaktivan

ako je orginal traži povrat novca a ako je sa neta onda možda krek ne valje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupio sam kljuć na ebayu i steam mi stalno skida rusku verziju na čiriliciViče

17 godina
neaktivan
homsimpson kaže...

Idući put kad kupuješ nešto što je mnogo jeftinije nego što bi trebalo biti raspitaj se zašto je to tako.

Ruska verzija je zalockana na ruski.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
homsimpson kaže...

Idući put kad kupuješ nešto što je mnogo jeftinije nego što bi trebalo biti raspitaj se zašto je to tako.

Ruska verzija je zalockana na ruski.

Misliš ak gje posudim orginal i stavim ovaj serijal opet če bit na ruskom?Kolko sam skužil kljuć je sa tajlanda.

17 godina
neaktivan
homsimpson kaže...

Misliš ak gje posudim orginal i stavim ovaj serijal opet če bit na ruskom?Kolko sam skužil kljuć je sa tajlanda.

Ako steam skida rusku verziju onda je valjda ruski ključ. I da, čak i ako nabaviš engleske instalacijske dvd-e steam će forsirati rusku verziju.

Bilo je par threadova na steam forumima od ljudi koji su pokušavali odlockat engleski i za rusku verziju, ali nisam baš pratio situaciju koliko je to bilo uspješno.

16 godina
neaktivan

OK hvala.

15 godina
protjeran

sje** sam se nije pola tera nego pola giga... Nešta sam mislio na terabajt sorry

EDIT:

Imaš kakih problema sa mojim LCD monitorom??

EDIT 2:

Moj susjed voli jaku i dobru sliku pa neželi mjenjat grafiku sa najveće i najjače

EDIT 3:

sje** sam sve,, sve sam krivo napiso...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 22:16 (DombaCoD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalirao sam cod mw2 i imam problem sa fontovima,u bilo kojoj msiji ili menu ekranu fontovi su sjebani u qurac.Igra radi odlicno ali mi samo smetaju fontovi,molim vas jel znate kako se popravlja ovaj problem.Hvala

Evo slika pa pogledajte o cemu pricam.

http://www.imagesforme.com/upload/a6425a4e.jpg

Chatanje Na Sonyjev Način.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 14:42 (Game_Fan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Game_Fan kaže...

Instalirao sam cod mw2 i imam problem sa fontovima,u bilo kojoj msiji ili menu ekranu fontovi su sjebani u qurac.Igra radi odlicno ali mi samo smetaju fontovi,molim vas jel znate kako se popravlja ovaj problem.Hvala

To izgleda kao japanski jezik jbt... Briši pa instaliraj igru ili safe mod... Možeš probat sa manjim detaljima igrat...

16 godina
odjavljen
DombaCoD kaže...

To izgleda kao japanski jezik jbt... Briši pa instaliraj igru ili safe mod... Možeš probat sa manjim detaljima igrat...

Aj ne lupetaj. Ima piratsku igru i zato mu je font takav.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
Game_Fan kaže...

xD,pa kako cu smanjiti detalje kada su slova zgurena,nevidim ni gdje se nalazi sta.

15 godina
neaktivan

Skinite verziju directplay by globe@ i neccete imati nikakvih problema sa igrom,radi kao svajcarski sat.Imate ju na Isohuntu,Thepiratebay-u....S obzirom da svi pricate o piratskim verzijama ja sam spomenuo koja je ok,pogotovo jel je oko 3.9Gb,sto je puno manje od ostalih verzija.Pa sad ak dobijem zuti,neka ju dobiju i svi ostali.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sinoc sam skinuo driver-e za svoju graficku i gle cuda,slova se u igre popravila.Znaci da nije do pirate vec je do driver-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

volim kada imam jedinstvene probleme...

u biti, za početak pozdrav svima i poštovanje...

a sada razlog posjeta...kupih ljepo novi CoD, strpio se nekih 10 sati da skine neki   je*ni update (ne znam zašto ga je skidao,ali eto...nisam ga mogao prekinuti,tj nije htio ući u igru bez njega,automatski mi ga pokrene čim probam ući u igru) i ljepo onda sav vesel pokušah uči u igru...

sam mi mrtvo ladno izbaci steam prozorčić "starting CoD", zatvori ga nakon par sekundi i više ništa se ne događa...

inače bih posumnjao na nešto tipa grafička,drajveri ili sl. ali šema je u tome što sam imao instalirnu verziju od skidrowa i normalno je radila...čak sam ju i izbrisao sam da bi ovo bilo na čistaka...

help?

edit:probah sada ono "verify integrity..." i odjednom mi je napisao da mu treba još nekih 216 fjlova... ze d fak?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 23:20 (Red Dawn).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DombaCoD kaže...

I da zaboravio sam spomenit, morate imat LCD 19 incha ili vise, ako se varam neka me netko ispravi... Nemorate LCD imat ali bilo bi pozeljno zbog grafike

Neko mi je provalio u acc. kad skontam glavu mu odvrnem

15 godina
neaktivan

Ja želim instalirat Cod:Modern Warfare 2 i kad stavim 2 i 4 cd mi  piše "An error occured while trying to copy a file:Copy protection error-The read failed because the sector is encrypted"i onda mi ponudi da izaberem "ABORT""RETRY""IGNORE"Ja sam prvi put iso ignore i onda kad sam Cracko igricu sve mi se izbrisalo..........ima koga ko mi moze pomoc?????Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problem sljedeči na starim windowsima COD MW 2 radi sve ok bez greške

instaliro sam nove windowse i COD MW 2 pokrenem igru i radi idem si namjestiti rezuluciju

i čekam par sekundi i onda mi izbaci sljedeč (slika) u čemu je problem ??????????????

GRAFIČKA:NVIDIA GEFORCE 8500 GT 512 MB

MOLIM VAS ZA POMOČ

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Matija111 kaže...

Imam problem sljedeči na starim windowsima COD MW 2 radi sve ok bez greške

instaliro sam nove windowse i COD MW 2 pokrenem igru i radi idem si namjestiti rezuluciju

i čekam par sekundi i onda mi izbaci sljedeč (slika) u čemu je problem ??????????????

GRAFIČKA:NVIDIA GEFORCE 8500 GT 512 MB

MOLIM VAS ZA POMOČ

Skini DirectX ovaj novi 9 August izdanje i onda ce ti radit..Tak je i meni bilo.

16 godina

kako da napravim da mi xfire hvata screnshotove napravio sam da mi raspoznaje igru ali neče da hvata ss

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

kako da napravim da mi xfire hvata screnshotove napravio sam da mi raspoznaje igru ali neče da hvata ss

Skini novi xfire_games.ini i stavi...

16 godina
DombaCoD kaže...
Marsel007 kaže...

Skini novi xfire_games.ini i stavi...

jel se može nekako drugačije jer mi se neda tražit po googleu kad tamo ima još iz 2007.godine

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
15 godina
protjeran

hah, jbg ti... Ja  mislim (barem mislim) ako ti je uključen Automatic updates download da imas tamo i stavis na desktop i kopiras...

C:/Program Files/xFire/download i trebalo bi bit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Instaliraj si novi DirectX 9.0 August izdanje...Nemoraš ga skidat ni ništa nego samo staviš DVD u DVD-ROM i instaliraš DirectX sa njega...-.-'

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice