imam problem jer nemogu gledat divx i dvd filmove na tv-u. Kompjuter mi je spojen na telku preko s-video kabla.
Molim pomoć.
Kaj trebam skinut ili podesit da bi mogo gledat i na tv-u te filmove.
Hval unaprijed
imam problem jer nemogu gledat divx i dvd filmove na tv-u. Kompjuter mi je spojen na telku preko s-video kabla.
Molim pomoć.
Hval unaprijed
Molim pomoć.
Hval unaprijed
grafulja je Nvidia 7300 GT.
Komp je spojen na TV preko S-video kabela(činč - žuti + s-viedo 4pinski). Signal je trenutno podešen na B/PAL.
Na TV-u vidim pozadinu i sve ostalo(npr kad igricu pokrenem vidi se sve normalno kao i na monitoru), ali kada pokrenem neki film, onda se ne vidi slika tj. crno je(zvuk se čuje, a prijevod se vidi).
grafulja je Nvidia 7300 GT.
Komp je spojen na TV preko S-video kabela(činč - žuti + s-viedo 4pinski). Signal je trenutno podešen na B/PAL.
Na TV-u vidim pozadinu i sve ostalo(npr kad igricu pokrenem vidi se sve normalno kao i na monitoru), ali kada pokrenem neki film, onda se ne vidi slika tj. crno je(zvuk se čuje, a prijevod se vidi).
Pročačkaj malo po opcijama drivera ili samog playera i probaj naći u opcijama i uključiti "Overlay" na sekundarni monitor tj. TV.
Dali se u bs.player pro mogu snimat pjesme
sa internetskog radia, i kako dali neko zna.