Blue screen

poruka: 5
|
čitano: 1.209
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Blue screen

Bok.

Nakon što sam mijenjao grafičku ( sad imam 4870X2 ), instalirao sam nove windowse.

Sve mi se je lijepo instaliralo. Stavio sam i sve drivere i počeo instalirati druge programe i sl..

Ali od jučer, računalo mi se stalno restarta i pojavi se BLUE SCREEN i piše: driver irql not less or equal!!!

I od onda ne želi mi uopće uć u windows. Pokušavam ga restartat, ali kad bootam od dvd-a opet mi se taj blue screen pojavi.

Da li je problem u windowsu ili u hardwareu??

Pomoć.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Blue screen

ostatak konfiguracije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blue screen

Nisam najbolje skuzio post. Ti vise ne mozes uci u windowse ili ?

Ako mozes uci u windowse onda...

Control Panel > System > Advanced Tab >Startup and Recovery > Settings > System Failure  i makni kvacicu sa Automatically Restart.

Racunalo se nece restartati prilikom BsoD te tada zapisi Stop Code.

Ako ne mozes uci u windowse onda pokusaj uslikati taj blue screen ili nesto takvo.

U svakom slucaju trebas nekako zapisati stop code.

-The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it -

0 0 hvala 0
17 godina
Blue screen

Probaj Flashat novi BIOS. Mozda rijesi problem sa 48xx karticom. Kada sam prijatelju stavio VIstu sve je radilo dok nisam stavio driverer od graficke (4870) i update viste. Nakon toga bluescreen-ovi i nije htjeo dignut winse. Na internet stranici od maticne (P43-DS3) sam vidio da najnoviji BIOS ispravlja neke VGA stvari i od tada je sve proradilo kako treba. Koja matična?

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 10:53 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blue screen

Matična Asus P5B.

Sad sam stavio vistu 32 bitnu i nekako radi. Ali dobivam jako jako mali score na 3dmark vantage - oko 6000 za GPU??????

Prije mi je na vistu 64 bitnoj bilo normalno - oko 13700.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice