Blue screen i restart zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.897
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Blue screen i restart

Pozdrav!

Imam komp naveden pod moj PC. Prije 5-6 dana mi se komp počeo nekontrolirano restartati. Naime, kad uđem u windows budem nešto vremena, odjednom se pojavi blue screen, slika se razlomi i komp se restara. Nekad mi se restarta odmah, nekad nakon 15 min, a nekad se uopće ne restarta nekoliko sati. Scanirao sam sa McAfee i kaže da je sve čisto osim da nije nađen web protection. Sad neznam što bi napravio, molim vas dajte mi enevtualna rješenja problema i neke savjete. Isto tako, to mi se nije događalo prije nego što sam montirao novi procesor phenom 955 i cooler katana 3. Međutim, mislim da nema veze sa procom jer je temperatura sasvim uredna i nije uopće opterećen. Sa HDtune-om sam skenirao hdd i na error scanu piše da su mi dva bloka oštećena (0.1 %). Ima li to ikakve veze sa ovim. Komp mi je postao spor, pri bootanju slika na monitoru treperi 2-3 sec, srušila mi se većina internet dodataka tipa shockwave player, stalno mi blokira itd. Molim da mi pomognete što prije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Blue screen i restart

Novi windows {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Blue screen i restart

Od graficke ti je i meni je isto tako moram uzeti novu uglavnom do hardvera ti je ;) 

12 godina
neaktivan

moguce je da se pregrijava jesi li ga u skorije vrijeme ocistio od prasine jer zna se desiti zbog pregrijavanja da se pojavi bluescreen barem je meni se pojvljivalo u par navrata

Zlatan Krsmanović
13 godina
neaktivan
Blue screen i restart

Kao sto su vec ostali naveli moze biti do hardware ili software , pregrijavanje isto. Najbolje skini sebi program Blue Screen view i pogledaj sta pise i postavi Screenshot ovde. 

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam isto dobio komp u nedavno i imao sam hrpu BSOD-a... 1. skini http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html provjeri sta ti je problem, ako pise npr atikmdag.sys(ATI) onda na google i nadjes, lagano je dok ti izravno pise, ali ako pise ntoskrnl.exe moze biti svasta e ond trebas traziti po brojevima 0x0000000 (obicno su razliciti) i trazis po tome.... 2. probaj gledati u event viewer tamo bi trebao pisati svaki error u sistemu... ako ti pise nes kao atapi ide port x... promjeni sata port na maticnoj... 3. pregrijavanje moguce je... 4. probaj odspojiti sve osim processora i graficke, malo pugnuti da se makne prasina... 5.nedovoljno napajanja... 6.windows disc stavis i stavis womdpws repair #pustis ga koliko treba ako nadje sve ok, ali ako mislis da predugo traje onda prekini#... 7.conflicting application...#probaj isknjuciti program ili nes sta ti radi (jedan po jedan) i testiraj kompjuter... ***sve u svemu nadje se problem*** a lom slike je obicno do graficke moguce krivi driver, corupted driver i pregrijavanje (drugo ne znam)... eto to sam je sve pokusao i nakon 3 tjedna pokusavanja rijesio sam sve

15 godina
moderator
Blue screen i restart

Zar vi stvarno odgovarate na post star 6 mjeseci? {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice