Acer E5-552G neće u BIOS

poruka: 6
|
čitano: 1.431
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acer E5-552G neće u BIOS

Ekipa ovako, ne mogu u BIOS nikakvim kombinacijama. Tip mi je donio laptop da mu "napravim". Trgovina koja mu je prodala laptop digla "desetku" on iz razloga jer mu je bio spor sam stavio 7. Ja nemogu ništa jer nemogu pristupit BIOSU. Probao sam sve moguće kombinacije koje sam našao na internetu. Također našao nešto izvadi bateriju pa probaj, ne pali ni to jer je fiksna, ne može van. One metode za charms ili shift i restart za 8 i 10  ne pale jer ne postoje u 7. Dakle nemam uopće pristup BIOSU niti mogu do boot prioritya doći ništa. Da li postoji neki način?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Acer E5-552G neće u BIOS
Lik kaže...

Ekipa ovako, ne mogu u BIOS nikakvim kombinacijama. Tip mi je donio laptop da mu "napravim". Trgovina koja mu je prodala laptop digla "desetku" on iz razloga jer mu je bio spor sam stavio 7. Ja nemogu ništa jer nemogu pristupit BIOSU. Probao sam sve moguće kombinacije koje sam našao na internetu. Također našao nešto izvadi bateriju pa probaj, ne pali ni to jer je fiksna, ne može van. One metode za charms ili shift i restart za 8 i 10  ne pale jer ne postoje u 7. Dakle nemam uopće pristup BIOSU niti mogu do boot prioritya doći ništa. Da li postoji neki način?

Stišći F2 odmah čim stisneš tipku za paljenje.

Ako nije ta tipka, onda je: ESC, Tab, F10 ili F1 za ulazak u BIOS.

Kruha i igala...
12 godina
protjeran
Acer E5-552G neće u BIOS

Pokreni ovo sa slike, i onda pod naprednim opcijama ćeš vidjeti uefi modul, klikni na njega i to bi te trebalo odvesti u bios.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Stišći F2 odmah čim stisneš tipku za paljenje.

Ako nije ta tipka, onda je: ESC, Tab, F10 ili F1 za ulazak u BIOS.

Pokušao prvo te poznate kombinacije, ne radi.

bunkermax kaže...

Pokreni ovo sa slike, i onda pod naprednim opcijama ćeš vidjeti uefi modul, klikni na njega i to bi te trebalo odvesti u bios.

Pokušao i to nakon što sam podignuo Windowse, nema sreće ni od toga. Čak mi ne nudi ni pola tih opcija koje bi trebao. To sam vidio još u različitim videima poput ovog 

i forumima.

16 godina

Power down laptop and start 3 times, immediately turning off as soon as ACER name displayed.  On the 4th relaod do not turn it off, it wil go directly to the Acer Recovery Menu which will give you access to BIOS

... btw, ne trebaš bootorder (traži bootmeni/cms/qbm..) i poželjno je biti snalažljiv.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Ma probao i to, neće. Vratio sam nazad laptop. Nije mi se dalo zezat s tim danima rekoh mu nosi tamo gdje si kupio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice