ACER 7741G AMD problem

poruka: 3
|
čitano: 1.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ACER 7741G AMD problem

Da vam navedem konfu koju imam  (ZNAM DA JE OVO TOPIC ZA SOFTWARE ALI MOLIM VAS POMOZITE AKO ZNATE!)

Intel core i5-480M 2.66 Ghz (with turboB up to 2.93 Ghz)

ATi Mobility Radeon HD 5650

17.3 HD+LED LCD

4GB DDR3

500 GB HDD

DVD super multi DL drive

Acer Nplify 802.11 b/g/n

Bluetooth 2.1

Ovako glasi problem: U nasumičnim trenucima rada mojeg računala, događa se čudan poremečaj sa screenom. Nekad se zamrzne na par sekunda a nekad se zamrzne za stalno, pa ga jedino mogu preko "power" gumba isključiti. Blicanje hard drive-a je u vrijeme tog problema izricito "Linearno" tj. sekundu svijetli, drugu sekundu ne, i tako u krug. Ako se dogodi da se zamrzne screen na par sekundi, nakon tih par sekundi screen se odmrzne ali s "Balončićem" u task baru, koja glasi "AMD driver has stopped woriking, but its recovered". Ne razumijem što to znači. No problem postaje sve češći, pogotovo na samom startu računala.

Molim vas pomognite.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ACER 7741G AMD problem

Pitao za savjet majstore, oni nemaju pojima što ne radi, tj. kažu da je sve u redu. Sutradan ja pišem referat, i minimiziram da odem do computera kad ono on mi se opet zamrzne bez vraćanja, pa sam morao držati power button da ga isključim, no naravno word dokumenta nisam spremio pa sve morao otpočetka pisati...

Molim vas svaki savjet ili bilošto bilo bi dobrodošlo. HVALA!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:33 (Di_Croatiano).
16 godina
neaktivan
ACER 7741G AMD problem

Meni se dešavala slična stvar ( samo na stolnom kompu), samo kaj mi se nakon što izleti obavijest u taskbaru ikone povećale, tj prebacila se rezolucija monitora na 800x600. Obrisao sam drivere od grafe i stavio nove i sve je bilo ok. Probaj i ti nove drivere za grafu stavit ako već nisi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice