pozz ovako ja sam spojio 2 monitora 22'' i 19'' i sad me zanima dal je moguće pustit film da ide na oba dva monitora
pozz ovako ja sam spojio 2 monitora 22'' i 19'' i sad me zanima dal je moguće pustit film da ide na oba dva monitora
ako si na sedmici onda možeš u control panelu podesiti na duplicate display (na xp-u je clone display), pa ti se tako na oba displaya prikazuje ono što je na glavnom displayu. a isto tako mežeš napravit i extend display pa imaš jedan display slobodan za aplkacije, koje samo drag and drop sistemom prebaciš na taj dodatni display. npr. na prvom displayu surfaš po bug forumu a na drugom gledaš neki film preko npr gom playera. a to ćeš postići tako da jednostavno kada pokreneš taj film u gom playeru, povučeš taj prozor na drugi dispay i to je to.
edit: monitori su naravno ograničeni nativnom rezolucijom, npr ako ti ovaj od 22 ima rez od 1600x900 ovoga od 19 ne možeš natjerati na toliku rezoluciju nego će on ostati na onoj koja mu je maximalna ili koliko mu ti odrediš.