ZyXEL T-Com Konfiguracija

poruka: 12
|
čitano: 5.284
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Budući da sam bio jako pametan, nisam spremio konfiguraciju i na router flashao ne samo firmware nego i konfiguraciju i sad imam problema sa internetom. Zanima me može li se ta konfiguracija od nekud skinuti? Radi se o datoteci koja ima naziv "rom-0" dok se sprema na komp sa routera. Može mi ju i netko poslati sa svog routera, ako ima volje - samo makne svoj username i password za WAN i spremi takvu konfiguraciju i pošalje mi ju (brisanjem usernamea i passworda ste sigurni da vam neću ukrasti podatke i iskoristiti ih Namigiva) ili da mi pošalje link za download te konfiguracije sa neke T-Comove stranice. Bio bih mu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ZyXEL T-Com Konfiguracija

Kakve probleme imas? Internet ne radi?

Koji ti brojevi stoje pod VPI i VCI?

Uglavnom, probaj s ovime.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 22:01 (rustweaver).
15 godina

Problem je u tome da od onog trenutka kad sam stavio novi firmware i KONFIGURACIJU - samim firmwareom net je normalno radio ali zbog konfiguracije se događa slijedeće - remote assistance ne radi (dok netko šalje request ne može se spojiti, dok kliknem troubleshoot (win7) otkrije da je pogreška u routeru, nešto kao "Router limits network access/functionality".

Mode: Routing

VPI: 0

VCI: 33

Nailed-Up connection

PPPoE

Multiplexing: LLC

Probao sam na dva kompa, i reinstall Windowsa ali isti problem koji se javio nakon mijenjanja konfiguracije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Remote assistance odbija? A da probas otvoriti port. Meni ovo izgleda kao klasicni sindrom porta koji nije otvoren.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina

Nije mi toliko bitan remote assistance nego problem da sve vezano uz net je usporeno. Zato trebam T-Comovu konfiguraciju jer sam siguran da je u njoj problem - da pojasnim - i dalje imam brzinu od 4Mbit/s ali je usporeno, dulje treba za sve (otvaranje stranica, spajanje na servere, itd.) vezano uz WAN.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li siguran da nije u pitanju los firmware? Jer koliko sam skuzio, ta konfiguracijska datoteka u sebi ne sadrzi nista sto ti ne mozes rucno na routeru promijeniti.

15 godina

Ma ovako bi mi bilo jednostavnije, osim ako mi ne možeš naći popis SVIH postavki za router podešešn od strane T-Coma pa da ručno mijenjam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi li vidio onaj link koji sam stavio? Tamo ces naci popis svih postavki za Zyxel koje se ticu T-Coma. Ako ti ni to ne pomogne, onda ce se valjda naci netko s vise iskustva od mene. Ja bih ti rado poslao taj fajl ali ja imam drugi router.

15 godina

U onom prozoru mi je postavljeno sve kao što je i prije bilo (0, 33, Routing, itd.), a ne želim Bridge jer onda ne mogu upisati username i password (to bi onda trebalo na kompu raditi, kaj ne?).

Ajde nadam se da će se netko javiti tko će željeti poslati taj file.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 22:32 (blagus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li koga sa tim routerom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je moguće ovaj uređaj koristiti kao Access point? Jer imam net već i samo bi ga koristio kao extender wifija!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jedino ako ga spojis zicom na primarni router

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice