Wirelles problem!

poruka: 14
|
čitano: 2.996
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Velik wirelles problem....

Pozdrav ljudi!

U mom mjestu pojavio se neki tip koji nam je svima duplirao wirelles mreze, sta znaci da kada napravim refresh wirelles mreza i pronadjem ime mreze svog prijatelja na kojeg se mogu spajati zato sto imamo takav dogovor, uspijem se konektirati na ime XYZ kako se zove spot mog prijatelja, ali ubaci mi se neka pocetna stranica tog tipa koji reklamira neke svoje proizvode i nemogu se spojiti na internet. Uspio je klonirati sve wirelles tocke u mom mjestu, tako da cak ponekad imam problema da se spojim na vlastitu mrezu.Njegov signal je uzasno jak, tako da neznamo sta da napravimo, moze savjet, pomoc kako rijesti taj problem, da ga nekako diseblam ili sta vec......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

Zovi policiju, drugo mi nista nepada napamet.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wirelles problem!
Fowix kaže...

Zovi policiju, drugo mi nista nepada napamet.

potpisujem i jos nadodajem nesto...

da mi je naci toga lika koji to cini...uff nebi vise tipkao to mu ja kazem...skupite se i provajte ga naci hehe Smijeh (zovi policiju najbolje ti je to da ga strpa u zatvor majmuna)

16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

Moze li mi netko objasniti kako da na svom racunalu oslabim ili blokiram njegov signal, ili nesto drugo, molim pomoć ljudi.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wirelles problem!

vadi modem iz struje i njemu se ruši net.

ali,kani se corava posla...

lijepo 92 i sređeno sve.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uuu da 92 ima IT sturcanjek koji ce to istog trena da rese....puno gledate USA filmove...realnost je jedno film je drugo...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
uuu da 92 ima IT sturcanjek koji ce to istog trena da rese....puno gledate USA filmove...realnost je jedno film je drugo...

ako nece policija koja je zaduzena i za takve stvari prema zakonu tko ce onda? vatrogasci,hitna pomoć?

17 godina
Wirelles problem!

Je ako nece policija, udruzite se i objasnite tom liku kako stoje stvari i rijeseno. Ako nece milom, hoce silom.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
futuk kaže...

Moze li mi netko objasniti kako da na svom racunalu oslabim ili blokiram njegov signal, ili nesto drugo, molim pomoć ljudi.......

prva solucija je da ti i prijatelj koristite jako usmjerene wifi antene, i usmjerite ih jedno prema drugome i obavezno postavite nekakvu vrstu zastite (WEP, WPA)...

ako mislis koristit postojece onda iskoristi dva paralelna lima recimo 20x20cm na udaljenosti od 10tak cm, pa neka antena bude negdi po sredini... procjep izmedju tih limova usmjeri put prijatelja... ako imas srice da ti smetalo dolazi s boka njegov signal bi sada triba bit nizi...

druga solucija ti je da iskoristis reklamne podatke tipa (telefon, mail, adresu, firmu) pa ih ZLOUPOTREBLJAVAS... na news grupe se registriras s njegovim mailom (spameri obicno pokupe tu adresu pa mu salju gluparije), u oglasnike (privatne i tome slicno) ostavis njegove podatke, TELEFON, mail, pa npr. tip daje "neodoljivu ponudu za brak", "cura trazi momka, naravno sa prikladnom slikom", "prodaje se golf IV za 3000€" pa ces vidit poziva i poziva... i onda mu sa novootvorenog gmail accounta za jedno 10-tak, 15, dana posaljes fin mail sadrzaja "ili ti prestani terorizirat misto, ili ce se teror zvanja, mailanja i ostalih gluposti nastaviti"... naravno, za otvaranje i slanje maila, promijenit ces mac adresu svoje wlan kartice, gmailu pristupit preko anonymouse stranice, i naravno za kraj, spojit se preko neke otvorene mreze u drugom mistu...

treca solucija je da se svi skupite i "prijateljski" ga uvjerite da pogasi svoje AP-ove...

16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

Hvala ljudi, probat cemo nesto, javim vam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

Zato ja obozavam kabel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

Kupila sam ovaj laptop: http://www.cdfreaks.com/hardware/product/44489-Fujitsu-ESPRIMO-Mobile-V6535.html

Na njega smo instalirali Windows Vistu Black Edition i sad uopce ne mozemo naci wireless. Povezana sam na net preko kablova, al hocu imati bezicni internet. Sto da sad napravim? Mogu gdje skinuti neki driver ili tako nesto? Molim vas pomognite mi!!! (:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wirelles problem!

koji ste vi debili bože dragi.... vi bi isli na policiju radi lika sa access pointima???? kaj sve necu ovdje procitati....  Policija se bavi pravim kriminalom i kriminalcima (barem bi trebali) a ne sad da idu lovit lika sa access pointima.... koji btw nije niti napravio nista kriminalno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 15:27 (Makavelii).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wirelles problem!

trebam pomoc , spojen sam na komsijin net wirellesom.. moja kartica je Canyon CNP-WF511, njegov router je Gigaset sx763 10 mbita... internet normalno radi, ali torrenti ne skidaju vise od 50kb ( nijedan ) signal je dosta dobar, veza jako rjetko puca... moja brzina =  [url]http://img684.imageshack.us/img684/4953/screenshot2ri.jpg[/url] ... a signal = [url]http://img263.imageshack.us/i/screenshot1p.jpg/[/url] .. uglavnom kvaliteta ne pada ispod 50 % ... kad igram call of duty, svakih pola minute mi ping poraste na 999 connectin interrupted.. i vrati se za 3-4 sekunde na normalno.. a kad skidam nest bit meter mi izgleda slicno ko na slici u sredini.. pilasto, ak je ravno onda skida jednakom brzinom ([url]http://download.myplanets.org/immagini/bitmeter-big.jpg[/url]) .. moze li mi neko pomoc i rec u cem bi bio problem ?  ak ko moze pomoc nek posalje poruku, il mail na pletextommy@live.de

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice