Ovo bas i nije neki problem ali me zanima:je li netko u praksi probao igr u LAN-u između 2 kompa u 802.11 b/g mreži. Koliki je bandwidt potreban i je li to moguće ostvariti u WLAN-u?
Hvala
Ovo bas i nije neki problem ali me zanima:je li netko u praksi probao igr u LAN-u između 2 kompa u 802.11 b/g mreži. Koliki je bandwidt potreban i je li to moguće ostvariti u WLAN-u?
Hvala
Moguće je i to sasvim dobro.Jedini problem koji sam imap pri povezivanju (istini za volju bilo je 4 računala),jeste da sam morao dodijeliti statičke ip adrese.Ovo vrijedi ako "vozite" preko zajedničkog routera
Znaci nema nekog štekanja ili slično? Čuo sam da mi treba čak gigabitna veza. To očito nije istina. Puno hvala.
Gigabitna veza?
Wow! Možda u nekoj daljoj budućnosti, trenutno ti ne treba više od cca 192kbit/s uploada\ 512 downloada po čovjeku za neki FPS (ide i s manje, ali eto da uzmemo faktor sigurnosti ), pa 54 Mbit/s (koliko obično idu 802.11g ako si unutar 70% signala) podijeli s time i vidi koliko bi ljudi zapravo tvoj server mogao podnijeti
Taman i da nemreš ostvarit 54, nego 36, 24 ili 11 Mbit/s, opet ti je dovoljno.
Gigabitna veza je overkill u svakom slučaju.
Puno hvala,sad mi je sve jasno. Jačina signala i kvaliteta veze je preko 90% sigurno će sve šljakat. Hvala još jednom.