T-Com SPEEDTOUCH... problem s gledanjem videa

poruka: 10
|
čitano: 4.734
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav svima...

od kada sam ugradio novi THOMSON SPEED TOUCH imam problema s gledanjem filmova preko YouTube-a i sl.... slika zastajkuje a zvuk je normalan. Koliko vidim a i znam, Speed mi je prije bio 100.00 Mbps a sada je 400.00 Mbps jer je T-Com povećao i brzine pa mi nikako nije jasno zašto sada kada je sve brže imam problema s videom?! Dali mi netko može pomoći?! Spojen sam na modem mrežnim kabelom.

I još jedno pitanje kad smo već kod toga... drugi komp ne uspjevam spojiti wireless jer mi javlja da mi je connection "low or no conectivity"... što napraviti odn. što provjeriti?! Frend koji mi je instalirao windowse i software kaže da je sve isprobao pa tako i wireless i kaže da je kod njega radilo ok, što bi značilo da vjerojatno trebam u postavkama samo nešto popraviti ili... ?! Molim za pomoć.

Hvala svima i SRETAN VAM USKRS!!!

Iskustvo je ono što dobiješ kada ne dobiješ ono što želiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u miki, speed 400 mbps! To ni u NASA-i nemaju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-Com SPEEDTOUCH... problem s gledanjem videa
senna_23 kaže...

Pozdrav svima...

od kada sam ugradio novi THOMSON SPEED TOUCH imam problema s gledanjem filmova preko YouTube-a i sl.... slika zastajkuje a zvuk je normalan. Koliko vidim a i znam, Speed mi je prije bio 100.00 Mbps a sada je 400.00 Mbps jer je T-Com povećao i brzine pa mi nikako nije jasno zašto sada kada je sve brže imam problema s videom?! Dali mi netko može pomoći?! Spojen sam na modem mrežnim kabelom.

I još jedno pitanje kad smo već kod toga... drugi komp ne uspjevam spojiti wireless jer mi javlja da mi je connection "low or no conectivity"... što napraviti odn. što provjeriti?! Frend koji mi je instalirao windowse i software kaže da je sve isprobao pa tako i wireless i kaže da je kod njega radilo ok, što bi značilo da vjerojatno trebam u postavkama samo nešto popraviti ili... ?! Molim za pomoć.

Hvala svima i SRETAN VAM USKRS!!!

za ovo prvo sa YouTube...vidi dali imaš novi flash player...a to što štopa film ne treba bit do tebe...
za ovo drugo...ako si instalirao sve drivere i spojio sve kako treba...probaj otvori Wireless network conection i stavi refresh i onda kad nađe conect i upiši šifru i gotovo...ako ti je to prvi put da si ugradio rebaš onda procitat upute koje da T-com ako si u njega ...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo ti screenshoot pa ti sad reci dal mi je speed 400 ili nije Cool

Sad sam gledao par filmova na YouTubeu i čini mi se ok... ah...

al ovo za wireless još ne kužim.

16 godina
neaktivan

Ti vjerojatno misliš na kbps, a ne na mbps :)

senna_23 kaže...

daj onda taj famozni ss
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 20:03 (Red Devil).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sere.Izgleda da je na nekoj drogi.Pa T-comova infrastruktura bi pregorijela da on ima 400Mb-s.

Ja samo kažem LOOOOOOOL!!!!!!

Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
senna_23 kaže...

To ti je mozda veza izmedu routera i kompa (local area network) a definitivno ne brzina interneta! :D
16 godina
neaktivan

A vjerojatno misli na 400kb/s

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krle kaže...

A vjerojatno misli na 400kb/s

Najvjerojatnije je mislio na to, kbps! Jer Local area je 100 ili 1000 mbps...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Uglavnom... zamjenili su mi to sranje i stavili nov SIEMENS Gigaset SX 763 WLAN dsl... radi sve ko beba Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice