T-com ADSL problem

poruka: 16
|
čitano: 7.386
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

Zanima me jeli itko iskusio sporiji net od korisnika t coma ?

Testam ga na speed testu sve bez problema ali kad gledam video na youtube triba mu vjecnost dok ga buffera iako je video od par minuta ..

Sto mogu ucinit da to popravim ?(nemojte molim vas predlagati da zovem one "genijalce" iz t coma )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: T-com ADSL problem

Sada ovisi dali ti svaki filmić treba 100 godina ili samo neki jel zna i youtoube imat problema nekada na određenim videima. Ja imam t-com ADSL odkada i postoji i većinom sam zadovoljan al sve to ovisi o lokaciji jer postoji jos dosta lokacija koje nemaju baš infrastrukturu dovoljno dobru da sve radi kako treba.

Što se tiče zvanja "genijalaca" to sve ovisi na koga naletiš jer u 9 od 10 puta češ dobit nekog novog ekonomista/ekonomisticu koji čitaju iz skripte i neznaju ni uštekat tel kabel. Ali onaj preostali 1 put dobiješ nekog tko se razumije i nije mu mrsko te se uspje riješiti svaki problem.

14 godina
neaktivan

95% vida se dosta sporo ucitava ,a sto se tice infrastrukture mislim da to nije problem jer zivim u gradu

14 godina
neaktivan

Moj prijedlog je ako si siguran da nije problem kod tebe da budeš dosadan dok ti problem nerješe :P

Sretno! {#}

15 godina
protjeran
T-com ADSL problem

Iduci put search koristi: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/youtube-lagg/97365.aspx?page=1&jumpto=1881455&sort=asc&view=flat

ukratko, jer sumnjam da ces citati, nije do tebe, nije do t-coma nego youtuba, osobno sam se cuo sa sluzbom njihovom i to je problem do njih najvise, a ostalo do nasih nekih linija, i tu pomoci nema. Tako da jbg.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phnemonen kaže...

Zanima me jeli itko iskusio sporiji net od korisnika t coma ?

Testam ga na speed testu sve bez problema ali kad gledam video na youtube triba mu vjecnost dok ga buffera iako je video od par minuta ..

Sto mogu ucinit da to popravim ?(nemojte molim vas predlagati da zovem one "genijalce" iz t coma )

Imam identičan problem. Što je najbolje, nije se događao do prije 2 tjedna kad su genijalci došli i prespojili nešto tako da mi sad svijetli VOIP na ruteru.

Veze puca svaki dan po par puta.

388 212 posts! And counting...
16 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

Prije mijesec dana uzeo flat paket s brzinom od 10Mbit/s te 512kbit/s upload.

Stanujem u centru Dubrovnika udaljen sam od centrale 1.2 km a brzina ADSL-a mi je bila 1Mbps, ja prijavio kvar zbog spore brzine. Došli radnici nakon 2 dana i rekli da je kvar uklonjen.

Evo slika govori sve. Toliko o Tcom-u. A šta je najbizarnije nesmjen promijenit paket dok mi ne istekne preplata (za 11mj.).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
weeman kaže...

Prije mijesec dana uzeo flat paket s brzinom od 10Mbit/s te 512kbit/s upload.

Stanujem u centru Dubrovnika udaljen sam od centrale 1.2 km a brzina ADSL-a mi je bila 1Mbps, ja prijavio kvar zbog spore brzine. Došli radnici nakon 2 dana i rekli da je kvar uklonjen.

Evo slika govori sve. Toliko o Tcom-u. A šta je najbizarnije nesmjen promijenit paket dok mi ne istekne preplata (za 11mj.).

Gle ne mogu oni izmjeniti sve vodove od centrale do tebe. Linija ocito ima velik sumove (stari kablovi) i tu je prici kraj. Najpametnije bi ti bilo da si prije potpisivanja ugovora dofurao od nekog frenda modem, te da ti modem kaze koju brzinu veze mozes postici.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

koliko ja znam brzinu mozes mjenjat kako hoces nisi ugovorom vezan da moras koristit 10mbita....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

jap brzina se more mjenjati ali oni brzinu tek mjenjaju 1 u mjesecu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

nije istina

i promet i brzina se mjenja kad narucis s time da promet ide odmah drugi dan a brzina dok se smisle obicno dva-pet dana

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 15:31 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

Što se tiće paketa uzeo sam ga na ugovor od 12mj. a gospođu preko službe za korisnike nije zanimao moj problem već mi je govorila dali raskidam ugovor ili ne.

A koliko ja znam prilikom prestanka plaćanja  ili ukidanja ugovora, dotićna osoba tj. ja je dužna platiti cijeli iznos dogovorene preplate.

Ispravite me ako sam u krivu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
weeman kaže...

Što se tiće paketa uzeo sam ga na ugovor od 12mj. a gospođu preko službe za korisnike nije zanimao moj problem već mi je govorila dali raskidam ugovor ili ne.

A koliko ja znam prilikom prestanka plaćanja  ili ukidanja ugovora, dotićna osoba tj. ja je dužna platiti cijeli iznos dogovorene preplate.

Ispravite me ako sam u krivu.

ako flat ukidaš na manji paket,plaćaš preostale pretplate,ali za brzinu ne možeš biti ugovorom vezan,tako da je u teoriji možeš mijenjati svaki dan.al bude kao što je netko već rekao obično promijenjeno kroz max tjedan dana..nisi lud plaćati 10 ako imaš ovako..

14 godina
protjeran

UGLAVNOM NEMOJ DOPUSTITI SPORA UČITAVANJA JER SU TO VIRUSI !!{#}

S poštovanjem, jsp_knzvc
11 godina
neaktivan
T-com ADSL problem

Dakle stanje je sljedece: sve je bilo idilično do jucer. Od jucer dsl lampica treperi, prvo brzo pa onda polako. Nakon otprilike 5 minuta prestane treperiti i svijetli stalno te se upali lampica online. I nakon par minuta opet treperi, a konekcija se izgubi. 

Prosjecna brzina mjerena speedtestom je s prosjecne 4.3 pala na mizernih 0.56 mbps.

Mene zanima da li je itko susreo takav problem i kako ga je rijesio?

Da li je problem u ruteru ili cemu drugom?

Radi se o Siemensu SX 763.

Hvala na pomoci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

Dakle stanje je sljedece: sve je bilo idilično do jucer. Od jucer dsl lampica treperi, prvo brzo pa onda polako. Nakon otprilike 5 minuta prestane treperiti i svijetli stalno te se upali lampica online. I nakon par minuta opet treperi, a konekcija se izgubi. 

Prosjecna brzina mjerena speedtestom je s prosjecne 4.3 pala na mizernih 0.56 mbps.

Mene zanima da li je itko susreo takav problem i kako ga je rijesio?

Da li je problem u ruteru ili cemu drugom?

Radi se o Siemensu SX 763.

Hvala na pomoci!

podsjeca ma na problem koji sam imao.
router je stalno dropao konekciju i dodijeljivao mi novu ip (kao da sam ga restartao) a inace ako je sve normalno to bi trebao radit jednom dnevno
nakon 20 dana sto sam ih zvao i prijavljivao kvar na kraju se ispostavilo da je do telefonskog spoja na ulici.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice