Spora konekcija

poruka: 7
|
čitano: 3.183
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spora konekcija

E ovako, imao sam modem Zyxel P-660 HW-D3 na kojem mi je ponekad znala puknuti konekcija navecer. Odjednom mi je modem poludio, konekcija je pocela pucat svakih 3-5min. Moj tetak je radio prije u t-srotu i imo je nekih modema jos kod sebe, tako je on meni jucer donio siemens Gigaset sx763. Ja sam modem namjestio sinoc, ali sam primjetio da mi download speed nece preko 160kb/s dok je prije bilo oko 360kb/s. I da jos da napomenem imam wireless jer mi je modem dosta udaljen od kompjutera, makar prije nije bilo problema s tim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spora konekcija

Bas nitko nista?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spora konekcija

najjednostavnije ti je nazavati t srot i pitati.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spora konekcija

Ja sam se vratio natrag na Zyxel, skuzio sam da je problem zapravo kad su kompjuter i laptop u isto vrijeme povezani na net preko wlana, tj. problem je u laptopu, znate li mozda sto moze izazivat takav problem, jer prije mi je radilo normalno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spora konekcija

gle najjednostavije ti je nazvati operatera i sve ce ti lijepo objasniti u roku od 15min....

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 19:38 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spora konekcija

A jesi li pomislija da laptop i komp dijele internetsku konekciju, tj. dijele 360kbit koje si ima prije na dva dijela i na kraju dobiješ približno 180kbit na svakom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 19:42 (bruno11).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spora konekcija

Ma Bruno nije to, meni je na siemensu 160kb/s download, dok je na zyxelu 360, ali problem je kad su na zyxelu spojeni komp i laptop puca veza, a na siemensu ne puca, al je prespor net

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice