SpeedTouch problem

poruka: 8
|
čitano: 1.462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
SpeedTouch problem

Nakon sto mi je stari Simensov ruter pregorio,zamjenili su mi ga jos speedtouch T-Com... - om i sad imam problem,crkla mi je i mrezna pa se trebam spajat preko onog plavog USB kabla.Posto mi Windowsi nemaju driver za to a nemam ni pristup internetu da ih skinem preko Win Updatea.

Molim nekog da mi objasni kako rijestit ovaj problem.

Pisem s Ubuntua 12.10(on za razliku od Windowsa 7 ima driver za to). 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:53 (FireMan97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: SpeedTouch problem
FireMan97 kaže...

Nakon sto mi je stari Simensov ruter pregorio,zamjenili su mi ga jos speedtouch T-Com... - om i sad imam problem,crkla mi je i mrezna pa se trebam spajat preko onog plavog USB kabla.Posto mi Windowsi nemaju driver za to a nemam ni pristup internetu da ih skinem preko Win Updatea.

Molim nekog da mi objasni kako rijestit ovaj problem.

Pisem s Ubuntua 12.10(on za razliku od Windowsa 7 ima driver za to). 

Mislim da ti nije neka mudrost naći driver. Pokušaj na Device Manager. Ako tamo ne uspiješ onda jednostavno sa ovog kompa preko kojeg pišeš i imaš internet skini driver za taj modem (instalacijski cd koji si trebao dobiti i koji ti treba samo kad se spajaš preko usb), prebaci ga stickom na drugi komp i instaliraj.

13 godina
neaktivan
SpeedTouch problem

1. Nisam dobio instalacijski CD i vec sat vremena trazim drivere po netu.

2.Pisem s istog tog komjutera samo na Ubuntu-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SpeedTouch problem
World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To je sve puno nekih .sys fileova,sta da radim s njima?
17 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
To je sve puno nekih .sys fileova,sta da radim s njima?

Probaj ovako

ili u device manageru nađi upitnik i klikni pa na update driver pa brovsaj do ovog foldera di si raspakirao.

World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
13 godina
neaktivan
Nece,uputim na direktorij i pise da nije moglo naci driver.
17 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...
Nece,uputim na direktorij i pise da nije moglo naci driver.

Hmm...budem malo potražio dalje (izgleda da je ovaj samo za XP i starije operativne sustave koliko sam uspio isčitati iz configuracijskog fajla).

Sad ću se dat u potragu za drugima za sedmicu.

Update:

Posudio sam cd koji je došao sa dotičnim ruterom i nažalost driveri isti su kao i ovi koje sam uploadao. Nema za sedmicu ni vistu. Samo XP i stariji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 23:53 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice