Problem mrežni uskličnik

poruka: 4
|
čitano: 1.339
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem mrežni uskličnik

Evo pokušavam riješiti neobičan problem na laptopu "Acer TravelMate 5270". Radi se o tome da se kod kuće spaja i žično i bežično, dok na poslu se uvijek pojavljuje trokutić sa uskličnikom i naravno internet nije dostupan. Probao sam razne usb adaptere i jedino se uspio spojiti sa onim "D-link" stikom. OS je "Windows XP".

Pitao bih, dali bi instalacija sedmice pomogla ili je to do laptopa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 17:24 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem mrežni uskličnik

Ima li netko ideju što učiniti, jer bih najrađe napravio instalaciju sedmice, ali nisam siguran da mi se i tamo dogodi isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem mrežni uskličnik

Windows XP je imao dosta problema sa određenih modelima routera, tj. enkripcijom (WPA/WPA2), možda je u tome problem

provjeri da li WLAN u laptopu ima instaliran kakav dodatni utility Ralink, Intel Pro ili nešto slično, to isto zna zezat

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 19:11 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem mrežni uskličnik

Na neke usb stikove uopće ne spaja, osim na ovaj D-link, kupio sam Airlive WN-370USB i preko njega neće da se spoji, ni sa utilitijem nisa windows zero. Čak i kad se žično spojim na ruter, opet uskličnik. Evo sam ipak na drugu particiju instalirao sedmicu i u njoj svi rade besprijekorno. Na ovom XP-u imam puno toga instalirano i podešeno pa mi se neda tosve ponovo postavljat na sedmici. Ovo u XP-u bi svakako nastojao riješiti, pa neka  i budu dva OS-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice