Problem oko adsl-a tjst ne adsl-a

poruka: 4
|
čitano: 1.440
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

ovako ja vec molim t-com da mi odobre adsl vec nekih 3-4 godine , jer ja zivim izvan adsl zone , dok kvart u blizini mene ima adsl zonu , a oni nece produziti.

neznam  kaj  da  radim  ,  uzeo  sam  homebox  pa  mi  se  stranice  i  sve  jako  jako  sporo  otvaraju  jer  je  preko  GPRS-a.

isto  tako  pitao  sam  amis  ,  metronet  ,  bnet  i  optimu  ,  svi  imaju  isti  odgovor.

ja  u  svom  kvartu  nemogu  pronaci  15-ero  za  onaj  neki  ugovor  za  adsl  zonu  jer  nisu  slozni  a  i  sad  bi  sad  nebi.

Ima  li  netko  nekakvo  rijesenje  ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem oko adsl-a tjst ne adsl-a

Jedna mogucnost je (ukoliko se drugi kvart slaze), da se na jednu od njihovih najvisih zgrada a koja ima opticku vidljivost sa tvojom postavi wireless AP, a u tebe AP u client modu, s tim da ti placas njima adsl. Nedostatak je relativna nestabilnost veze osobito na vece udaljenosti, i mogucnost da netko otamo zloupotrebljava adsl vezu koju ti placas.

Jesi se zapita kako poslovni subjekti u tvom kvartu rjesavaju problem interneta? Svrati do nekog od njih za koje mislis da imaju stalnu vezu i pitaj ih da li bi se sta mogli dogovorit, ili bar saznaj na koji nacin su rjesili taj problem.

17 godina
neaktivan
RE: Problem oko adsl-a tjst ne adsl-a
Blade kaže...

ovako ja vec molim t-com da mi odobre adsl vec nekih 3-4 godine , jer ja zivim izvan adsl zone , dok kvart u blizini mene ima adsl zonu , a oni nece produziti.

neznam  kaj  da  radim  ,  uzeo  sam  homebox  pa  mi  se  stranice  i  sve  jako  jako  sporo  otvaraju  jer  je  preko  GPRS-a.

isto  tako  pitao  sam  amis  ,  metronet  ,  bnet  i  optimu  ,  svi  imaju  isti  odgovor.

ja  u  svom  kvartu  nemogu  pronaci  15-ero  za  onaj  neki  ugovor  za  adsl  zonu  jer  nisu  slozni  a  i  sad  bi  sad  nebi.

Ima  li  netko  nekakvo  rijesenje  ?

Osim ovoga sto ti je wifi rekao nemas bas netku alternativu. Centrala zaduzena za tvoj kvart ne podrzava adsl. T comu treba odredjenu kvotu da bi se njima to isplatilo. Stvar je u tome da time koce i ostale pruzatelje Metronet,Optimu itd. Neznam sta bi ti preporucio ali homebox je los i mici se s toga sto prije. Evenutalno HSDPA ali opet nije bas povoljno.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina

Da, nema baš tu nekog riješenja. Jeftinog.

Kako veli Wifi, samo još dodaj pravu antenu za svoju Wlan karticu i ide. Samo one koštaju po tisuću kuna... :(

Ako T-Com ne želi doći, ne možeš im ništa. Osim biti dosadan, al ni to neće pomoći...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice