Prijedlog za WLAN adapter (USB po mogućnosti)

poruka: 5
|
čitano: 1.657
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam novi Thomson ST 780WL(i) router od T-coma, al nisam s njim dobio adapter za komp, pa bih vas molio da mi preporučite koji da kupim, koji mi se isplati, da ne bacim novce bezveze ako kupim krivi koji neće hvatat signal. I mislite li da bi mogao imati pristup internetu ako želim spojiti na bežićnu mrežu sestričnin komp koji je u kući 30-tak metara od mene?? Hvala unaprijed.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. -----------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da si u t-com-a uzeja njihov stick od edimaxa nebi ništa falija, dođe ti 150-200kn  i ništa bolje od toga ti netreba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Nabavio sam taj Edimax. A misliš li da će hvatat signal sa 30-tak metara udaljene kuće??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. -----------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prijedlog za WLAN adapter (USB po mogućnosti)
matko93 kaže...

Nabavio sam taj Edimax. A misliš li da će hvatat signal sa 30-tak metara udaljene kuće??

Tebi u kući će biti dobar, a sad za to drugo računalo udaljeno 30 metara iskreno neznam, probaj pa vidi.
17 godina
RE: Prijedlog za WLAN adapter (USB po mogućnosti)

Možda bi ovaj hvatao, nisam siguran ali taj je jedini koji sam našao a da ima antenu na sebi Edimax

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice