Ovako mi je već od prošlog mjeseca, no tada je jedva bilo nešto stabilno. Veza je puknula nekih 620 puta u 1 mjesecu, ali... Ova 4 dana u lipnju... 320 (kad sam završio pisanje ove poruke, 340) puta mi je puknulo. Ne mogu niti otvoriti neku stranicu bez da mi dođe do toga da kaže da nije nađena (glupe greške kad nemaš internet). Brzina mi je prije bila 0.4/0.1 mbps (I to mi je zapravo bilo već dovoljna veza i nije mi smetala, navikao sam se, i na takvoj vezi mogu sve koristiti kako treba i uploadat video), no izgleda da T-com mi želi sve sj****, sad imam užasnih 0.1/0.05 mbps, I nikako da mi je pristup bude stabilan. Još zbog tog sam prekoračio promet od 15 GB, jer jedva mi je bilo nemoguće da provjerim koje je prokleto stanje (premašio 0.07 GB).
A da priča bude još gora, moji susjedi koji su kako se meni ćini još dalje od T-com centrale, imaju još bržu i još stabilniju vezu od mene. I sad jel to uopće pošteno?! Možda jesam dalje od centrale, ako se sijećam, 6 kilometara, al to nije isprika da susjed ima stabilniju vezu zbog toga, a blizu smo za 1 min šetnje.
Evo od ovog mjeseca popis spajanja, pa da vidite s kojim mukama se živi. Nije mi sad do brisanja ovolikog popisa IP adrese, ko da mi sad to uopće ima neke veze (kad svaki put mi je novi IP zbog ovog 2 minute)... Router je Siemens Gigaset SX763.
Tu je popis, jer sam forum sad napravio krivi format, pa morao sam koristiti PasteBin. Da stvar bude gora, baš sad sam router mi zabranio pristup 192.168.1.1, ko da mu nije bilo dovoljno da mi uništi vezu, nego i samog sebe jos!